Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL SEXUAL Soţia antrenorului Stelei ar avea AMANT un alt antrenor: Cine face acuzația

www.a1.ro
Ana Maria Prodan

Scandal imens în fotbalul românesc. În centrul atenţiei sunt soţia antrenorului Stelei şi un fost jucător al echipei naţionale, în prezent antrenor. Ionel Ganea a lansat o serie de acuzaţii extrem de dure la adresa Anamariei Prodan prin care a insinuat faptul că aceasta ar avea relaţii 'intime' cu Dan Alexa.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu îi dă ULTIMATUM lui Klaus Iohannis: Totul e LEGAT de Florian Coldea

„Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu «impresarul anului 2016», s-au făcut transferuri proaste la echipă. S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbaliști care nu joacă decât 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună.

Citește și: Cum a ajuns România colonia Europei. SEMNAL DE ALARMĂ

Nu zice nimeni că a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge şi Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo.

Citește și: Energia fotovoltaică va devansa cărbunele și devine cea mai ieftină sursă de energie din lume

Acum şi-a adus şi antrenor, Dan Alexa. Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el câte ceva. Aşa se întâmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul”, a spus Ganea, la Sport.ro.

Citește și: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC Cu cât crește riscul de atac de cord în cazul celor care consumă alcool

Reacţia soţiei lui Laurenţiu Reghecampf a venit imediat, dar a fost una extrem de împăciuitoare. "Eu am o părere senzaţională despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit şi e un antrenor de mare viitor. Eu sunt în Antalya, semnez un contract, şi nu am apucat sa văd nimic. Nu cred că Ionel Ganea a spus așa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, când a semnat ca să fie antrenor principal al echipei. Am încercat să îl ajut când a venit să vorbească despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Citește și: VIDEO Singurul pește din lume care se spală pe dinți / VIDEO

Consider că suntem prieteni și că relația noastră se bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la câteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie și un om incredibil. Repet, nu cred că Ionel Ganea a declarat așa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, și revin cu amănunte. Eu sunt mandră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tânăr și de perspectivă antrenor român. La fel de mândră sunt că l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari", a spus Anamaria prodan, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.