Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal tranșat în USR: Contestatara lui Clotilde Armand, executată

www.romanialibera.ro
Clotilde Armand

La patru luni ce a cerut oficial demisia din funcția de consilier local în Sectorul 1, contestatara lui Clotilde Armand a fost exclusă in partid. Aceasta urmează să-și piardă și mandatul de consilier local, dacă decizia Biroului Local va rămâne definitivă.

La începutul lunii martie, Manuela Mureșan, consilier local USR în Sectorul 1, i-a cerut demisia lui Clotilde Armand. Aceasta își acuza colega originară din Franța că absentează de la ședințele Consiliului Local al Sectorului 1, întârzie, este neatentă, vorbește pe teme pe care nu le stăpânește și este interesată doar de propria faimă. În urma acuzațiilor lansate de Manuela Mureșan, Clotilde Armand a ajuns în atenția Comisiei de etică a USR.

Vezi și: Kovesi refuză a treia oară să meargă la audieri în Parlament/ DOCUMENT

Între timp, Clotilde Armand a preluat conducerea Biroului Local al USR Sector 1 și a fost aleasă în Biroul Național de conducere, la Congresul de la Cluj. Din noile funcții, Clotilde Armand reușește să regleze conturile în filiala locală. Biroul Local al USR Sector 1 a decis excluderea consilierei  Manuela Mureșan din partid. Potrivit surselor din partid, consiliera exclusă a fost acuzată că a votat o inițiativă legislativă locală în asociere cu consilierii PSD. Este vorba despre finanțarea de către Primaria Sectorului 1 a festivalului Balkanik și de majorarea plafonului maxim pentru sponsorizări de la 130.000 de lei la 1.000.000 de lei.

Biroul Local al USR Sector 1 urmează să ceară și demiterea Manuelei Mureșan din funcția de consilier local în Sectorul 1, însă aceasta ar putea contesta decizia excluderii la forurile superioare ale partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.