Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ în fotbal: Mitică Dragomir, dat în judecată de șeful FRF

ziuanews.ro
mitica dragomir

Razvan Burleanu, şeful FRF, a depus o acţiune în instanţă împotriva lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, susţin surse federale citate de ziare.com.

Razvan Burleanu a hotarat sa-l dea in judecata pe Dumitru Dragomir ca urmare a unor declaratii pe care acesta le-a facut in ultimele luni. In actiunea inaintata de avocatul Paul Ciucur, seful FRF solicita daune de imagine, sustinand ca Dumitru Dragomir "a facut numeroase declaratii defaimatoare" la adresa sa.

Toader, anunț de ultimă oră: Documentele pentru extrădarea lui Ghiţă au fost trimise în Serbia

Dragomir a afirmat, la inceputul anului, ca Burleanu ar fi contribuit la condamnarea lui Gica Popescu din Dosarul Transferurilor pentru a castiga alegerile de la FRF.

"Sa-l avem pe capitanul Barcelonei in Romania, sa fie nevinovat si sa-l bagi la puscarie, dar sa-l pui pe omul tau la FRF, mi se pare incredibil! Pana acum au fost procese la comanda. Acum e si randul lor sa intre la "Bastilia" (la inchisoare - n.red.). Stiu eu sigur ca a fost la comanda", spunea Dragomir la Digi Sport.

Razvan Burleanu a castigat la Tribunalul Bucurest un proces similar cu Mircea Sandu si ar trebui sa incaseze aproximativ 5.500 de euro, daca sentina va fi mentinuta de Curtea de Apel.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.