Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ între Dumitru Coarnă și Carmen Dan: 'Fac plângere pentru abuz în serviciu. Îi recomand să plece'

ZiareLive.ro
Dumitru Coarnă

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatelor din Poliţie, a reacționat virulent luni, spunând că va face plângere pentru abuz în serviciu, după ce ministrul de Interne Carmen Dan a spus despre acesta că are un „limbaj dublu”. „Îi recomand doamnei Carmen Dan să plece”, a tunat Dumitru Coarnă.

„Nu e ușa de la Videle ușa asta. Este ușa Ministerului de Interne, instituție publică, da?”, a spus Dumitru Coarnă făcând referire la declarațiile ministrului de Interne, care a spus că ușa MAI i-a fost mereu deschisă președintelui Sindicatelor din Poliție.

„Cei mai slabi miniștri de Interne din ultimii trei ani: Tobă, Tudorache și dna Carmen Dan. Este groparul Ministerului de Interne. Dna ministru are informații, păi pe informații vorbesc eu. Dna ministru lucrează pe text. Eu lucrez pe informații, că mă sună de acolo și-mi spune: vezi că ne omoară ăștia. Vă dau o probă certă? La 44 de ani s-a pensionat la cerere. La cerere! Distrug pensia celor care muncesc în stradă. Bălteanu, l-au pensionat la 43 de ani. Popescu Alina. Unii lucrează la dublu. Și cu pensie și cu salariu (...) Dacă a ajuns să spună că eu sunt nu știu cum, îi recomand să plece (...) Vreau să le transmit că au adus poliția națională de râsul țării. Dacă facem o lege cum a gândit Carmen Dan cu Olguța și Vâlcov, eu am voie să trec pe roșu, dumneavoastră nu. La polițiștii locali din Iași le-au făcut 7.000 salariul de încadrare. Un tehnician criminalist cu 15 ani vechime are undeva la 2.000-2.2200 de lei. Vedeți diferențele? Asta a făcut guvernul PSD. Nu mi-e teamă de ei. Au încercat de mult să mă aresteze”, a declarat Dumitru Coarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.