Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul de la Antena 3: Dragnea acuză ANAF de minciună. Ce spune legea

dragnea-mediafax.ro

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, referindu-se la situaţia televiziunilor grupului Intact, că nu există nicio lege care să impună un termen de evacuare de cinci zile. 

Potrivit acestuia, "comunicatul ANAF este unul mincinos".

Vezi şi: PRECIZĂRI din partea ANAF cu privire la evacuarea televiziunilor Antena Group

"Nu scrie în lege cinci zile. (...) Nu există în nicio lege cinci zile. Există termen 30 de zile plus 60 de zile. Am văzut comunicatul ANAF şi este un comunicat mincinos. Nu scrie la lege că trebuie să trimiţi acolo zece duri cu bâte care să intimideze oamenii din nişte televiziuni, care să legitimeze inclusiv invitaţi, inclusiv parlamentari. Asta nu înseamnă că parlamentarii nu trebuie legitimaţi, poate unii nu sunt cunoscuţi. Dar, pe de altă parte, nu scrie la lege cinci zile, nu există aşa ceva. Nimeni n-a pus sub semnul întrebării decizia instanţei, dorinţa de recuperare a prejudiciului care este firească. (...) Dar toate luările de poziţie după aceea au arătat că acea poziţie a fost abuzivă", a afirmat Dragnea, vineri, la DCnews live, referitor la scandalul Antenelor.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: ANAF anunţă negocieri cu Antena 3 la Guvern

Contrar celor susţinute de Liviu Dragnea, legea 134/2010 privind Codul de procedură civilă spune, la articolul 1039: "Atunci când proprietarul unui imobil doreşte să îl evacueze pe ocupantul acestuia, după ce dreptul de a ocupa imobilul a încetat, proprietarul va notifica în scris ocupantul, punându-i în vedere să elibereze imobilul pe care îl ocupă fără niciun drept, în termen de 5 zile de la comunicarea notificării."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.