Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din MAI a EXPLODAT: Oamenii lui Carmen Dan au EXTINS ancheta

paginaderusia.ro
arma nucleara

Anchetă extinsă în MAI după apariția în cotidianul Național a unor fotografii din sediul Poliției de Frontieră, în care apar mai mulți bărbați, iar o persoană stă în genunchi în fața colegilor, anunță Cătălin Tache.

„Desi Corpul de control al ministrului de Interne „baga carbuni” zi lumina pentru a lamuri dedesubturile situatiei halucinante de la sediul IGPFR, unde seful Serviciului Control a ingenuncheat in fata mai multor chestori aflati la conducerea unor importante structuri, raportul este finalizat doar partial. Pentru ca, dincolo de scena din fotografia terifianta publicata de „National” si in care comisarul sef Aurelian Miu ii cerea iertare, in genunchi, fostului sef al „Doi s’ un sfert”, Gelu Oltean, sub privirile nepasatoare ale chestorilor Ioan Buda sau Marcel Ardelean, oamenii ministrului au extins acum ancheta si pe alte paliere.”, scrie Cătălin Tache, în ziarul Național.

Anunț ÎNGRIJORĂTOR al NASA: Cinci asteroizi vor trece FOARTE APROAPE de Pământ

Ancheta vizează un alt episod petrecut tot în seara de 22 iulie 2016, care poate intra sub „auspiciile unei eventuale cercetări disciplinare”.

„Cei de la controlul MAI se pot focaliza acum si pe un alt episod, cel din 22 iulie 2016! Tot la sediul central al IGPFR. Tot la etajul sase. Tot terminat cu spritul monstru de rigoare. Organizat tot cu ocazia Zilei Politiei de Frontiera ! Cu singura diferenta ca, fiind in urma cu niciun an, spritul acesta poate intra sub „auspiciile” unei eventuale cercetari disciplinare.

Puzderie de chestori au raspuns invitatiei imputernicitului la comanda IGPFR, Liviu Marius Galos, unul dintre invitati fiind, din postura de secretar de stat la acea ora, si actualul sef al IGPFR. Dar sa nu-i lasam cu totul fara „obiectul muncii” pe cei de la Corpul de control, deoarece cu siguranta se vor lamuri si acestia, spre corecta informare a superiorilor, cine a respectat cutuma jumatatii de ora si cine s-a intins la „festivitate” pana tarziu in noapte…”, mai scrie Tache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.