Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul interdicţiei lui Cioloş la TVR se rostogoleşte. Şefa SRTV, audiere viteză la Parlament

televiziunea-romana-tvr

Televiziunea națională (TVR) a luat decizia de a nu mai transmite un interviu cu premierul Dacian Cioloș, pe motiv că este campanie electorală, deşi în 2014  o decizie  similară de a-l  invita atunci la aceeaşi emisiune  pe  premierul  Victor Ponta, a fost  considerată ca fiind  legală de Comisia de etică a SRTV. Pusă la  zid de  unii  actori politici  şi nu numai,  conducerea SRTV a  fost  convocată de urgenţă la Comisia de Cultură a Camerei Deputaților condusă de Gigel Știrbu (PNL).

Potrviti unor  surse parlamentare șefei TVR i se va cere să clarifice circumstanţele  refuzului de a transmite interviul făcut de  Dacian Cioloş pentru Emisiunea Viața Satului.  Conform  surselor citate,  aleşii vor să știe costurile acestui interviu ratat şi cine va plăti pentru această ”greşeală” de management  al resurselor.

Şefa  SRTV, Irina  Radu a  fost  convocată în această după-amiază, la ora 14, la  biorul preşedintelui comisiei de cultură a  Camerei, Gigel Ştirbu, special în acest scop. Audierea  survine  după ce  mai mulţi lideri liberali, inclusiv  reprezentantul PNL în CA al SRTV, au protestatat  faţă de interdicţia  impusă de conducerea televiziunii publice interviului dat de  premierul Dacian Cioloş emisiunii Viaţa  Satului. Motivul ionvocat a  fost evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naşte prin prisma faptului că ne aflăm în perioada de campanie electorală. Prim-ministrul Dacian Cioloş a fost informat de această decizie a TVR sâmbătă, dar nu a fost de acord  cu  difuzarea interviului în spaţiul  electoral  alocat  PNL de acest post de  televiziuune, variantă alternativă oferită de conducerea  televiziuniii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.