Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul iscat în jurul benzinăriilor MOL ia AMPLOARE. Lider PMP, replică DURĂ: 'Se urmăreşte DIVIZAREA României '

Scandalul iscat după ce Traian Băsescu a îndemnat oamenii să evite benzinăriile MOL ia amploare. După replica UDMR, care acuza PMP că lansează ştiri false, a venit rândul preşedintelui executiv al PMP să răspundă. Revoltat, Eugen Tomac a scris pe Facebook că, din punctul său de vedere , este "nepermis ca o firmă aparţinând Ungariei să întreprindă acţiuni ce urmăresc divizarea României".

"Nu înţeleg de ce Atilla Korodi a simţit nevoia să polemizeze cu mine cu privire la campania derulată în România de firma maghiară de stat Mol.

Consider că este nepermis ca o firmă aparţinând Ungariei să întreprindă acţiuni ce urmăresc divizarea României, care contravin astfel Constituţiei.

Nu am făcut niciun fel de referiri la UDMR, cu atât mai puţin la etnicii maghiari din România, cu care nu doresc şi nu am niciun motiv să am schimburi de replici pe această temă.

Îi mulţumesc, totuşi, lui Atilla Korodi, pentru faptul că certifică derularea campaniei în benzinăria Mol din Miercurea Ciuc prin afişe care promovează Estul şi Sudul Transilvaniei.", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citeşte şi: Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Isărescu: 'Doctor Isărescu nu ar mai putea să dea lecţii docte...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.