Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL ordonanţelor pe Justiţie ia amploare: Gigi Becali se implică MASIV

fanatik.ro
gigi becali

Scandalul ordonanţelor pe Justiţie trece la un alt nivel. Fostul parlamentar, Gigi Becali se implică masiv în acest caz şi anunţă că va merge la Ministerul Justiţiei. Gigi Becali spune că s-a înscris la dezbaterea organizată de Ministerul Justiţiei referitoare la proiectele privind modificările codurilor penale şi graţierea unor pedepse, în calitate de vicepreşedinte la o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului şi de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European şi din Parlamentul României.

Citeşte şi: OFICIAL Care va fi soarta studenţilor români din Marea Britanie după Brexit: 'Am vorbit'

"M-am înscris şi eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiţiei. Luni, mă duc şi eu la dezbatere pentru că sunt vicepreşedinte la o fundaţie de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European şi ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României", a declarat Gigi Becali, la Sport.ro. În opinia acestruia, "sută la sută va fi dată legea graţierii", dar nu se ştie în ce formulă.

"Nu conterază că iese lumea în stradă, că legea graţierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român şi Parlamentul. Bine, au greşit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanţă, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului", a mai declarat Becali la sport.ro.

Citeşte şi: George Michael nu a fost înmormântat nici acum: Care sunt motivele / VIDEO

Ministerul Justiţiei a anunţat că va organiza, în 30 ianuarie, o dezbatere publică privind proiectele de ordonanţă de urgenţă care vizează graţierea şi modificarea codurilor penale, înscrierea participanţilor urmând să se facă până vineri, în limita capacităţii de 50 de locuri a sălii unde va avea loc dezbaterea. Dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală şi proiectul de Ordonanţă de urgenţă privind graţierea unor pedepse este programată luni, între orele 10.00 şi 12.00 la sediul Ministerului Justiţiei (MJ), Sala de consiliu, etajul I, precizează reprezentanţii MJ.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ministrul Justiţiei: 'Un iepuroi orbit'

"Înscrierea participanţilor se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: dean@just.ro până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. În cazul asociaţiilor legal constituite, numărul participanţilor este de două persoane/asociaţie. Având în vedere capacitatea sălii, înscrierile urmează a fi confirmate", mai arată Ministerul Justiţiei, menţionând că timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute pentru fiecare asociaţie, respectiv participant individual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.