Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Panama Papers a ajuns la ANAF: Decizie radicală a autorităţilor în privinţa unor firme

antena3.ro
anaf

Scandalul mondial Panama Papers loveşte şi ţara noastră, iar cei de la ANAF intervin în forţă. Autorităţile investighează trei grupuri distincte de societăţi din România în contextul scandalului internaţional Panama Papers.

Secretarulul de stat de la Finanţe, Attila Gyorgy a răspuns unei interpelări a deputatului independent Liliana Ciobanu, care dorea să ştie de la autorităţi dacă sunt cetăţeni români investigaţi în urma scandalului Panama Papers. ANAF a anunţat din aprilie declanşarea unor investigaţii legate de dosarele în care au fost implicate persoane şi instituţii din România, în scandalul Panama Papers, şi s-a creat un grup de lucru în care sunt implicaţi inspectori antifraudă, inspectori fiscali şi inspectori specializaţi în verificarea veniturilor persoanelor fizice, gestionarea informaţiilor fiscale şi executări silite.

Citeşte şi: Traian Băsescu anunţă când se va împlini marele vis al românilor: 'Unirea cu Moldova...'

„La nivelul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală sunt în curs de investigare trei grupuri distincte de societăţi, în cazul cărora sunt valorificate aspecte care au consecinţe fiscale identificate în contextul aprofundării analizei documentelor publicate de «The Internaţional Consortium of Investigative Journalists», sub titlul «The Panama Papers»”, anunţă cei de la Finanţe. Ministerul menţionează că „sunt analizate riscurile fiscale cu privire la alte două grupuri de societăţi”. Finanţele mai arată că „Direcţia Antifraudă utilizează constant, în evaluările de risc, date structurate/ nestructurate existente în mediul online, cu scopul identificării şi/sau al circumstanţierii unor forme de manifestare a riscurilor fiscale”, conform news.ro.

Citeşte şi: Soluţie tehnocrată: Vor muta Serviciul de Paşapoarte din Pipera într-un mall

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.