Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Pomohaci se mută în Parlament. Ce le cere fostul preot parlamentarilor

YouTube
cristian pomohaci

Scandalul din jurul fostului preot Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie și homosexualitate și exclus din rândul preoțimii, se mută în Comisia de Cultură a Camerei Deputaților. Pomohaci a formulat o solicitare, prin avocatul său, către parlamentarii din comisie.

Vezi și: Veste URIAȘĂ pentru România, de la Strasbourg: Șeful Comisiei Europene vrea organizarea unui summit UE la Sibiu! Când ar putea avea loc

Potrivit unor surse din Comisia de Cultură, avocatul lui Cristian Pomohaci se plânge că imaginea clientului său este afectată de relatările televiziunilor. Acesta solicită parlamentarilor să sesizeze Consiliul Național al Audiovizualului. Solicitarea urmează să fie discutată în comisie, fiind posibilă și audierea avocatului.

Cristian Pomohaci a fost caterisit în luna iulie, printr-o decizie a Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Decizia este definitivă şi executorie, dar poate fi atacată în termen de 15 zile la mitropolitul Ardealului, lucru pe care Pomohaci l-a și făcut. Decizia Mitropoliei va fi anunțată săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.