Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scapă natural de problema colesterolului și trigliceridelor!

korill

Colesterolul și trigliceridele sunt inamicii din umbră ai multor afecțiuni cardiovasculare serioase. De foarte multe ori s-a întâmplat ca oameni, aparent într-o bună stare de sănătate, să sufere un infarct miocardic sau un puseu acut de hipertensiune. Însă, la o privire mai atentă, s-au identificat mai multi factori de risc cardiovascular, cum ar fi hipercolesterolemia. Nu fi o statistică și ține sub control nivelul trigliceridelor și al colesterolului rău din sânge, cu o capsulă pe zi de Korill.

Se vorbește mult despre ”colesterolul crescut” și de legătura directă a sa cu afecțiunile cardiovasculare. Stilul de viață modern are o influență importantă asupra statisticilor privind bolile cardiovasculare, dar oare cât îl putem controla?

ALERTĂ - DNA intră în forță în domeniul IT. Reținere INTERESANTĂ

Colesterolul și trigliceridele față în față cu inima!

Sedentarismul, alimentația, istoricul familial, fumatul și stresul sunt factori care duc la creșterea riscului cardiovascular. Prevenția este foarte importantă pentru că ar putea reduce cu până la 80% din incidentele cardiovasculare. Dar, dacă există factori de risc nemodificabili, cum e sexul și istoricul personal, putem controla nivelul de colesterol și de trigliceride, influențând factorii modificabili de risc. Prin schimbarea stilului de viață și utilizarea unor suplimente naturale, poți reduce atât trigliceridele, cât și colesterolul rău din sânge, protejându-te de o serie de probleme cardiace.

Soluția e simplă și naturală!

Te poți apăra eficient și natural de colesterolul rău și de trigliceride folosind Korill!

content-image

Korill este aliatul tău natural pentru o inimă sănătoasă. Secretul său este uleiul de krill care furnizează acizi grași Omega-3 sub forma unică de fosfolipide, cu absorbție completă, fiind de 40 de ori mai eficient decât uleiurile clasice de pește (indice ORAC). Uleiul de krill conține noua generație de Omega roșu solubil, bogat în astaxantina (cel mai puternic antioxidant marin), ce ajută la menținerea unei tensiuni arteriale normale.

Cu o capsulă pe zi de Korill, administrată înainte sau în timpul meselor, în cure de minimum 3 luni, poți preveni afecțiunile cardiovasculare cauzate de nivelul crescut al colesterolului și al trigliceridelor.

Eficacitate dovedită: testele clinice au demonstrat scăderea nivelului LDL (colesterol rău) cu 34%, a colesterolului total cu 13% și a trigliceridelor cu 11%.

Preia controlul organismului tău și folosește o metodă naturală de prevenție!

Korill:

  • Ajută la reglarea nivelului colesterolului și menținerea unui raport optim între HDL și LDL;
  • Ajută la îmbunătățirea funcției hepatice, prin conținutul de colină (ce provine din fosfolipide);
  • Sprijină menținerea unei funcții cognitive normale a creierului și a unei vederi optime, prin conținutul de DHA;
  • Contribuie la reducerea vascozitatii sângelui și menținerea unei tensiuni arteriale normale, ajutând la funcționarea optimă a sistemului cardiovascular.

Korill este soluția naturală pentru omul modern, care își dorește să-și țină sub control nivelul colesterolului și al trigliceridelor din sânge.

Menține o inimă sănătoasă cu Korill!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.