Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu de FOC: de ce a fost exclus Mircea Geoană din PSD

geoana

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, a fost exclus din partid, un gest despre care susține că a fost o regie a lui Victor Ponta și Liviu Dragnea.

”Victor Ponta și Liviu Dragnea își pregătesc Congresul din martie și s-au gândit care este cel mai mare pericol pentru ei. Nu cred că eu eram vreun pericol imens, că nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

Moderatorul Liviu Avram l-a confruntat cu un scenariu de foc pe Mircea Geoană. În urma pierderii guvernării, Mircea Geoană ar fi fost primul ministru desemnat de președintele Klaus Iohannis, în baza relațiilor mai vechi pe care cei doi le au. În acest scenariu, Mircea Geoană ar fi fost prim-ministru și ar fi câștigat inclusiv președinția PSD.

”E un scenariu care mă măgulește! Nu cred că este un scenariu de lucru, dar este un scenariu care mă bucură, mă bucur că există”, a precizat Geoană.

”Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt ca și plecați. În câteva săptămâni sau luni, se va pierde guvernarea și atunci tot negativul de astăzi se va acumula și va fi mult mai mare decât acum”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană susține că, în locul lui Victor Ponta, el s-ar fi retras câteva luni de la conducerea PSD și l-ar fi lăsat pe Liviu Dragnea să asigure conducerea partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.