Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu NEGRU pentru Klaus Iohannis! Ce o să i se întâmple

iohannis cotroceni

Klaus Iohannis și-a început mandatul de președinte cu o vacanță. Iohannis petrece de Crăciun și de Revelion, dar anul ce vine nu va fi unul liniștit pentru el. Astfel, Iohannis ar putea fi obligat ca din președinte mediator să ajungă ca Băsescu, președinte jucător.

”Deja se vede în agenda pe care publicul o face pentru noul președinte: locuri de muncă, dreptate socială, salarii și pensii mari, adică exact ceea ce nu poate face Președintele României. Iohannis este un alt tip de personalitate, un ardelean așezat, dar nu este exclus să se schimbe un pic datorită presiunii publice. Orice politician când vede că începe să scadă în sondaje începe să acționeze, mai ales dacă i se reproșează că nu acționează.

Președintelui Iohannis o să i se facă în scurt timp reproșuri adversarii politici sau media că este indiferent, că nu se implică sau că a pactizat cu sistemul, și atunci va fi obligat probabil să iasă la joc. Până acum a rezistat bine unor încercări de a-l scoate prematur în ring, dar va rezista oare cinci ani? În fond, nu cred că ar fi bine să devină un arbitru liniștit, cred că trebuie să-și folosească uriașa simpatie și popularitate pentru a promova idei de schimbare și proiecte de modernizare.

Trebuie să electrizeze opinia publică, să motiveze organizațiile neguvernamentale și chiar Parlamentul sau Guvernul. Sper că noul Președinte nu va sta pasiv să aștepte următoarele alegeri și, în plus, va găsi cele mai bune mijloace pentru a sprijini la schimbarea logicii sistemului politic.

Suntem într-o fundătură care este total neproductivă și duce la cheltuirea ineficientă a resurselor, la stagnare și depopularea României.”, e scenariul lui Vasile Dâncu din voceatransilvaniei.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.