Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENARIU TERIBIL: Gabriel Liiceanu își face PARTID

Facebook/ Sorin Ioniţă
ciolos liiceanu

Stelian Tănase a criticat pe blog-ul său campania electorală dedicată alegerilor din 11 decembrie. "Este cea mai slabă campanie la care asist.", a scris analistul politic.

"Am găsit dimineață trei scurte mesaje pe blog. Un corespondent mă întreabă dacă votez la 11 dec!? Am răspuns – Cred că nu. Si dacă totuși mă duc la vot, aș prefera un indepedent, Paleologu de ex. gonit aiurea din PNL. N-am votat PSD niciodată. Deci pe la dreapta ar trebui să găsesc ceva care să merite votat

Citește și: Gabriela Firea - premier? Nicuşor Dan nu ar avea nimic împotrivă

Al doilea mesaj -RB mă intreabă dacă am văzut intimplarea de ieri de la GDS!? Mărturiresc rușinat că nu. La ora aia mă gaseam în oraș mai precis în biroul unui editor, sau dormeam (scriu noaptea). RB îmi trimite o scurtă relatare în cheie comică cu Liiceanu intr-o ușă -citez- făcînd pe bodigardul la discotecă, în fața citorva jurnaliști cărora li se interzisese accesul (nu înțelege de ce) la discuția cu Cioloș…În cadrul acestei intilniri de la GDS, Liiceanu i-ar fi spus lui Ciolos „Hai să facem un partid împreună!” RB mă întreabă dacă oferta e pe bune. Liiceanu vrea să facă un partid !? Răspuns- Propunerea este doar efectul unei fervori de moment. Ce șansă ar avea!? Zero ! îi scriu. RB revine – cine ar urma să intre in acest partid nou!? Intelectualii lui Băsescu (și dă o lungă lista)!? Le-ar sta bine în fotolii la Senat și Camera Deputaților. Hodoronc tronc! imi zic. Ce are sula cu prefectura!? Corespondentul meu lansează altă ipoteză. Ar fi vorba despre căutarea unui nou patrona din partea celor in cauză. Poate, îi scriu, dornic să închid conversația on-line.

Al treilea mesaj. De ce nu scriu despre campania electorală!? Răspund. Nu sunt subiecte. Este cea mai slabă campanie la care asist. Actori submediocri într-o piesă proastă…", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.