Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul lui Călin Popescu Tăriceanu: Care ar fi, de fapt, planul Laurei Codruţa Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, e într-o ofensivă totală la adresa instituţiilor de forţă. Tăriceanu o face praf pe şefa DNA şi spune care ar fi adevăratul motiv pentru care politicienii şi afaceriştii ar ajunge în faţa procurorilor. Mai mult, se pare că şeful Senatului s-a aliat şi cu fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

"DNA, ANI, DICOT sunt corupte. Sunt instituţii corupte de putere. Alina Bica, şeful de la ANI, trimişi în judecată. Kovesi apare în mai multe scandaluri. S-a dorit a fi eliminată o întreagă clasă politică din anii '90. Eu nu sunt acuzat de fapte corupte. Mi s-a fabricat un dosar din nimic pentru a mi se distruge imaginea şi să nu mai candidez la vreo funcţie. Aşa se întâmplă şi cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. Scopul e următorul. Să fie aduşi oameni care să fie manevraţi de forţele oculte care au condus şi conduc aceste forţe. Forţele oculte vor să ne elimine.", a spus Tăriceanu în direct la România TV.

Citește și: PORNOGATE la vârful țării!

Şi asta nu e tot. Tăriceanu şi-a continuat seria acuzaţiilor extrem de grave. "Au fost chemate persoane la DNA ca să facă acuzaţii şi denunţuri la adresa mea. E o vânătoare pornită de DNA. Vor să îşi arate muşchii, să arate cine e cel mai tare în România. Kovesi încearcă să îşi salveze pielea şi poziţia.", a încheiat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.