Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENARIUL TERIBIL anunțat din SUA: Ce acțiune MILITARĂ face Rusia

Putin

Este posibil ca talibanii care luptă împotriva forţelor afgane şi ale NATO să fie trimişi în Afganistan de Rusia, a declarat joi generalul american Curtis Scaparrotti, comandantul forţelor din Europa ale Alianţei Nord-Atlantice, audiat în Congresul Statelor Unite.

Din mărturia sa, AFP citează opinia că Rusia este pe cale să redevină un "actor mondial", extinzându-şi influenţa în mai multe locuri din lume, nu doar în Afganistan, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Comandantul forţelor americane din Afganistan, generalul John Nicholson, arătase deja în februarie că Rusia se numără printe ţările care contribuie la influenţa talibanilor şi le conferă legitimitate, împotriva eforturilor NATO de stabilizare a Afganistanului.

Joi, generalul Scaparrotti a insistat şi asupra rolului diplomaţiei americane, domeniu în care administraţia preşedintelui Donald Trump intenţionează să reducă bugetul cu 28%. Comandantul a afirmat că tăierile de fonduri i-ar îngreuna munca.

Citește și: Declarațiile adolescentei din Turda care a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de un străin: Ce i-a spus acesta

În ceea ce priveşte combaterea reţelelor extremiste, el a arătat că în prima linie împotriva acestora nu se află militarii, ci agenţii fiscului şi ai Departamentului de Stat - punct de vedere susţinut cu o zi înainte şi de şeful statului-major interarme, generalul Joe Dunford.

Generalul Scaparrotti a răspuns întrebărilor comisiei pentru forţele armate a Senatului SUA. El şi-a exprimat cu acest prilej speranţa că secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, se va întâlni în curând cu omologii săi din ţările membre NATO. Tillerson nu va participa la reuniunea miniştrilor de externe din cadrul Alianţei, programată în aprilie.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

"Este esenţial ca aliaţii noştri din NATO să înţeleagă că suntem absolut angajaţi în Alianţă şi continuăm să fim un lider cheie", a afirmat generalul de infanterie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.