Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază la Moscova: O femeie a tăiat capul unui copil şi l-a dus la metrou (+18)

moscova femeie

O staţie de metrou din Moscova a fost închisă luni, după ce o femeie îmbrăcată în negru, care ţinea capul retezat al unui copil, a început să strige "Allahu Akbar", relatează presa din Rusia, citată de rt.com.

Potrivit LifeNews, victima era o fetiţă, Nastya M. După crimă, femeia a mers în staţia de metrou, unde a fost oprită de un poliţist local. În acel moment, femeia a scos capul retezat al copilului din ceantă şi a început să strige că a omorât copilul. Femeia a fost reţinută.

Femeia şi-a făcut apariţia lângă staţia de metrou Oktyabrskoye Pole, în nord-vestul Moscovei. Trecătorii au declarat că era greu de stabilit dacă este femeie sau bărbat, pentru că era îmbrăcată complet în negru.

Anterior, luni dimineaţa, poliţiştii au găsit trupul fără cap al unui copil, în timp ce stingeau un incendiu într-un apartament din Moscova. Copilul avea trei sau patru ani, potrivit Interfax.

Video (atenţie: imagini care vă pot afecta emoţional; prezentăm doar varianta blurată):

Mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă au fost mobilizate la locul incidentului. Agenţia de presă TASS a relatat ulterior că suspecta a fost arestată.

O sursă din cadrul forţelor de ordine a confirmat agenţiei de presă menţionate că femeia avea în mâini capul unui copil. Potrivit agenţiilor de presă ruse, un copil decapitat a fost descoperit luni dimineaţă într-un apartament din Moscova care fusese incendiat. Apartamentul se afla într-un bloc situat în apropiere de staţia de metrou unde a fost reţinută femeia cu capul de copil.

Conform agenţiei de presă Interfax, este vorba de o bonă care a ucis luni dimineaţă un copil între trei şi patru ani. O purtătoare de cuvânt a Comisiei de anchetă pentru oraşul Moscova şi suburbii, Iulia Ivanova, a declarat că bona ucigaşă a fost reţinută. Presa rusă relatează că bona era originară din Asia Centrală, născută în 1977.

Cotidianul popular Moskovski Komsomoleţ a stabilit că aceasta se numeşte Ghiulcehra Bobokulova şi provine din Uzbekistan. 'După ce a aşteptat ca părinţii şi copilul cel mare să plece, din motive încă necunoscute, a ucis copilul, a dat foc la apartament şi apoi a dispărut', au indicat surse din cadrul Departamentului principal al Comitetului de anchetă de pe lângă Parchetul General din Moscova. '

Având în vedere comportamentul ei absolut inadecvat, anchetatorii au cerut imediat o expertiză psihiatrică pentru a determina capacitatea sa de a realiza semnificaţia acţiunilor şi faptelor sale', au declarat aceleaşi surse, citate de newsru.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.