Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile la Timişoara: Texte din „Vocea Rusiei”, citite în şedinţa Consiliului Local

pmt

Noua majoritate, formată din PSD, PC, PPDD şi o parte din PNŢCD, încearcă să-l schimbe din funcţie de viceprimarul liberal Dan Diaconu şi să-l numească pe post pe ţărănistul Bogdan Herzog. PSD şi PNL au în sala de şedinţă adevărate galerii, care intervin la fiecare replică acidă între consilieri. Timp de mai bine de o oră şi jumătate, taberele s-au luptat în declaraţii.

Primarul Nicolae Robu a avut o intervenţia cu privire la ţărănistul Bogdan Herzog, pe care l-a acuzat că este antioccidental şi filorus. Ca argument, edilul a citit un editorial semnat de Herzog în publicaţia „Vocea Rusiei”. „Timisoara nu are nevoie de un viceprimar, un om cu o asemenea mentalitate in anul 2015, sa fie foarte limpede”, a declarat Robu.

În replică, ţărănistul acuzat de poziţii filoruse şi-a asumat opiniile exprimate, însă a declarat că este mai degrabă filogerman şi că militează pentru relaţii bune cu Federaţia Rusă. Singura consecinţă concretă a discuţiei cu citate din „Vocea Rusiei” a fost retragerea din şedinţă a unui consilier PP-DD, care a declarat că nu mai poate susţine o persoană cu opinii filoruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.