Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE pe autostrada A1: Un bărbat a luat, la ocazie, o femeie, iar aceasta i-a FURAT mașina! Au intervenit trupele speciale

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere, după ce, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi furat o maşină cu care, ulterior, ar fi acroşat uşor un alt autoturism pe autostrada A1, informează IGPR duminică.

"La data de 20 august, un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, a oprit maşina şi a luat cu el o tânără care susţinea că se simte rău. Ulterior, bărbatul ar fi oprit maşina să cumpere o sticlă de apă şi a lăsat cheile în contact. Când a revenit a constatat că tânăra fugise cu maşina", precizează IGPR.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară

Sursa citată arată că la ora 16,15 maşina în cauză a fost văzută pe autostrada A1, la kilometrul 56, unde ar fi acroşat uşor un alt autoturism, conducătorul auto continându-şi drumul, ulterior fiind oprită la km 12 de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS), iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, de 28 de ani, din Albota, judeţul Argeş, aflată la volan avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, arată IGPR, a rezultat că femeia este o "prietenă" mai veche a poliţiştilor rutieri, ea având permisul anulat, încă de anul trecut. În cauză s -a întocmit dosar penal.

Citește și: O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verifice șoferii înainte de a pleca la drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.