Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante pentru adversarii FCSB: Un fotbalist de la Beer Sheva a fost la un pas să moară pe teren! Incident incredibil - FOTO

www.agerpres.ro
Barda Beer Sheva

Fotbalistul israelian Elyaniv Barda, atacantul echipei Hapoel Beer Sheva, adversara FCSB în Europa League, a fost la un pas să-și piardă viața pe teren, în timpul unui antrenament, anunță presa din țara sa.

Barda, în vârstă de 35 ani, care a evoluat în meciul retur cu FCSB de la București (1-1), disputat săptămâna trecută, s-a prăbușit pe gazon după ce a fost lovit puternic în piept de o minge, pierzându-și cunoștința. El a suferit un atac cardiac, fiind resuscitat cu ajutorul unui defibrilator de medicii din ambulanța cu care a fost transportat de urgență la spital, informează Israel News, citat de Agerpres.

Citește și: CIO pregătește pedepse URIAȘE pentru Rusia, după scandalul de dopaj: 'Să nu li se intoneze imnul'! Kremlinul amenință cu boicotarea JO 2018

Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva și-a revenit ulterior, iar starea sa s-a stabilizat. El a fost supus mai multor examene medicale care s-au dovedit liniștitoare la prima vedere.

Incidentul de marți a readus în memoria iubitorilor fotbalului din Beer Sheva tragedia produsă în urmă cu zece ani, când jucătorul zambian Chaswe Nsofwa a murit după un atac cardiac produs în timpul unui meci de antrenament al lui Hapoel împotriva formației Maccabi Beer Sheva.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.