Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb DUR de REPLICI pe Twitter între poliția germană și internauți. De la ce a pornit totul

Twitter

Poliţia germană a apelat la Twitter pentru a transmite informaţii despre atacul comis sâmbătă în Heidelberg, dar a folosit această platformă de social media pentru a respinge zvonurile şi a da replici dure unora dintre utilizatorii acestui serviciu, informează duminică DPA, transmite Agerpres

Agenţia germană de presă difuzează cinci dintre cele mai inedite schimburi de replici - scrise atât în limba germană, cât şi în engleză, potrivit sursei citate - între departamentul de poliţie din Mannheim şi utilizatorii de Twitter.

Cine este 'MARELE MANIPULATOR' care l-a făcut pe Donald Trump președinte

Un internaut scrie: "Este un musulman nenorocit. Să-i ia naiba pe toţi (musulmanii) din Occident". Răspunsul poliţiei a fost contondent: "Despre ce mama naibii vorbeşti?" 

Un alt utilizator de Twitter a scris: "Urgent: Potrivit unor prieteni din poliţie, atacatorul din Heidelberg este un aşa-zis refugiat". Replica poliţiei: "Nu, nu este".

ATENȚIE ce cumpărați! Cașcavalul care de fapt NU e cașcaval și laptele care NU e lapte


"Cum arată criminalul? Spuneţi tot adevărul sau ţineţi-vă gura", scrie un alt internaut. "Ai uitat de cei şapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată? Toate la timpul lor, ancheta continuă", a răspuns poliţia. 

Un utilizator de Twitter scrie că: "Toate landurile federale trebuie să crească numărul de deportări ! Stop afluxului !" "Ce vrei să transmiţi prin acest mesaj? Şi apropo: Nu se lasă spaţiu înaintea semnului exclamării!!!", a fost mesajul postat de poliţie, care a inclus şi o lecţie gratuită de ortografie şi punctuaţie. 

"Ar trebui să ştiţi cum arată individul încă din primele stadii ale anchetei #Heidelberg", îşi dă cu părerea un alt internaut. La care poliţia germană răspunde: "Ce afli din felul în care arată o persoană?". 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite sâmbătă la Heidelberg după ce o maşină le-a lovit în plină stradă, a anunţat poliţia germană, precizând că niciun indiciu nu arată că ar fi fost vorba despre un act "terorist".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.