Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb între Dinamo și Concordia: Vine Miriuță, pleacă Bumba

www.gsp.ro
Claudiu Bumba

Mijlocaşul Claudiu Bumba, care a evolua ultima dată la Dinamo, va semna un contract cu gruparea Concordia Chiajna, a anunţat, joi, preşedintele clubului ilfovean, Cristian Tănase.

"Astăzi, mai legităm un jucător. E român, Claudiu Bumba, un jucător foarte bun. Nu îmi mai doresc să aducem jucători în iarnă, ci să omogenizăm acest lot destul de echilibrat. Poate în iarnă, două, trei modificări şi ar fi de ajuns. Dar mi-aş dori să nu fie cazul", a declarat Tănase, la Pro X, potrivit News.ro.

Bumba a fost transferat în februarie la Dinamo şi şi-a reziliat contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel mare la finalul lunii august.

Citește și: Adrian Stoian, pasă de gol la Atalanta - Crotone, scor 5-1: Ștefan Radu a fost umilit acasă de echipa lui Vlad Chiricheș

Tănase a afirmat că antrenorul Vasile Miriuţă şi-a luat la revedere de la jucători, joi: "Ne-am despărţit în condiţii foarte amiabile. I-am înţeles dorinţa de a merge la Dinamo. Astăzi a venit să-şi ia la revedere de la jucători. Şi i-am spus: ."

Tănase spune că are încredere în Ion Moldovan, directorul tehnic al clubului care se va ocupa de pregătirea echipei după plecarea lui Miriuţă: "Am toată încrederea, tocmai de aceea am făcut această alegere."

Amânarea meciului cu Dinamo a fost bună şi nu afectează echipa din Chiajna, a adăugat oficialul.

"Nu ne-a afectat foarte tare poate că într-un fel a fost mai bine. Luăm ca atare ce s-a întâmplat şi aşteptăm reprogramarea meicului. Prevenitv, poate a fost mai bine pentru lumea implicată în meciul care trebuia să se dispute aseară", a precizat Tănase.

Partida dintre echipele Dinamo şi Concordia Chiajna, care urma să se dispute miercuri, de la ora 21.00, pe Stadionul Dinamo, în etapa a XI-a a Ligii I, a fost amânat ca urmare a avertizării emise de emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.