Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb tăios de replici între Alina Gorghiu și Ludovic Orban, în direct la TV

Prezent în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri subtile la adresa Alinei Gorghiu, contracandidatul său la șefia PNL. Alina Gorghiu a intervenit în direct, moment în care Orban i-a adresat o întrebare tăioasă.

Orban: Am o întrebare simplă, stimată colegă: ați mai fi candidat la funcția de președinte al PNL dacă nu v-ar fi sprijinit Klaus Iohannis?”, a întrebat Orban.

Alina Gorghiu i-a răspuns la fel de tăios și i-a amintit de susținerea pe care Crin Antonescu i-a acordat-o public lui Orban.

Gorghiu: Întrebarea este una extrem de simplă. N-am să folosesc niciodată o susținere public, dar dacă ați spus-o, da, Klaus Iohannis susține această candidatură. De altfel, sunt invidioasă că președintele Crin Antonescu o susține pe a dvs.

Nu cred că o candidatură ține de susținerea cuiva sau nu, dar aș fi iprocrită să nu spun că sunt încântată că președintele Klaus Iohannis, care a avut o poziție destul de tranșantă astăzi în interiorul partidului, optează pentru candidatura mea. Cum, de altfel, sunt recunoscătoare tuturor colegilor care au făcut astăzi pasul în a susține public candidatura mea”, a răspuns Alina Gorghiu.

În completare, Orban a mai spus că ar fi dispus să lase locul unui om din generația tânără la șefia PNL, dacă ar fi convins că acesta este mai bun decât el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.