Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare de clasament în Liga I: Gaz Metan şi-a primit punctele de la TAS

gsp.ro
Chiajna Medias

Gaz Metan spera, cu sanse reale, la Play Off. Mediesenii au primit si o veste buna astazi: si-au recuperat punctele luate de FRF la TAS.

Gaz Metan Medias a anulat sanctiunea FRF, care a depunctat echipa cu 3 puncte in clasamentul Ligii I, la TAS. Informatia a fost confirmata de presedintele clubului, Ioan Marginean, la Dolce Sport. "Am ajuns sa ma uit dimineata in oglinda. Sunt batran, gras, dar nu prost. Noi am avut un caz inventat, iar lucrurile nu se vor opri aici. Vor continua cu toti cei de la Comisie. Sunt probleme mari in cadrul FRF la acest compartiment, la Comisia de Licentiere.

Eu l-am mai dovedit o data pe domnul Duru. Omul acesta si-a batut joc de un club si de toti oamenii de aici. O sa va cruciti daca o sa vedeti ce acuzatii ni se aduc. Eu va spun cu mana pe inima, cu riscul sa ma retrag din fotbal, nu ma voi opri aici si voi merge in civil", a spus Ioan Marginean la Dolce Sport. Gaz Metan revine acumuleaza astfel 38 de puncte in clasamentul Ligii I. Mediesenii raman pe locul 4, la doua puncte in spatele Craiovei, dar se distanteaza la 4 lungimi de CFR Cluj si la 6 de Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.