Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare majoră în viaţa fondatorului Facebook: NU mai este ateu

facebook
Mark Zuckerberg

Weekend-ul trecut, fondatorul reţelei de sociale Facebook, Mark Zuckerberg a postat o urare de "Crăciun fericit şi Hanukkah fericit" din partea familiei sale. În secţia de comentarii, acesta a răspuns la mai multe întrebări legate de propria credinţă.

Un utilizator Facebook l-a întrebat pe Zuckerberg: "Dar nu esţi ateu?" Fondatorul reţelei de socializare a răspuns: "Nu. Am fost crescut evreu şi apoi am trecut printr-o perioadă în care am pus lucrurile la îndoială, dar acum cred că religia este foarte importantă."

Vezi şi: Tatăl premierului desemnat, prima reacţie: 'Poate că sunt subiectiv, dar...'

Când un al utilizator l-a întrebat  "Dar de ce Facebook nu trimite notificări că este ziua de naştere a lui Isus?", Zuckerberg a glumit: "Nu este prieten pe Facebook cu Isus?", adăugând un emoji zâmbitor cu o coroniţă de înger.

În trecut, la secţia "Despre mine" a profilului de Facebook al lui Mark Zuckerberg era menţionat faptul că acesta este ateu. Ulterior, Zuckerberg a înlăturat acest aspect de la pagina de descriere.

În urmă cu câteva luni, Mark Zuckerberg şi soţia sa s-au întâlnit cu Papa Francisc pentru a discuta modalităţile prin care tehnologia ar putea să-i ajute pe săraci, ocazie cu care fondatorul Facebook i-a spus Suveranului Pontif "cât de mult admiră mesajul său de milă şi tandreţe şi cum a descoperit noi moduri de a comunica cu oameni de orice credinţă din jurul lumii".

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.