Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări MAJORE la 'Vocea României': La ce a decis să renunțe PRO TV

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Probleme mari pentru cei de la ProTV. Se pare că televiziunea numărul 1 din România are dificultăţi cu banii, altfel nu se explică restructurările care s-au făcut, dar şi cele mare urmează. Până în prezent s-a renunțat la emisiunile neproductive și la prezentatorii cu salarii foarte mari, dar reducerile nu au acoperit deficitul.

Citeşte şi: Bogdan Diaconu răspunde la acuzaţiile PSD: Cum au ajuns social-democraţii la PRU

Şefii de la ProTV au decis să taie din costurile show-urilor care fac super audienţă. “Vocea României” ar fi şi ea pe listă. Emisiunea aflată la al 9-lea sezon în această toamnă nu va mai avea tot atâtea gale live ca în anii trecuți. Dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediții live cu tot cu finală și semifinală, anul acesta vor rămâne trei, două semifinale și o finală. Măsura a fost justificată prin introducerea unei runde noi, „knockout-ul”, imediat după faza duelurilor. Fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea misiunea de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

Citeşte şi: Raluca Prună anunță că golește pușcăriile: Mii de deținuți vor fi eliberați condiționat

Realitatea este că o ediție înregistrată este cu mult mai puțin costisitoare decât o transmisie live. ”Cheltuielile pentru o ediție a unei emisiuni de divertisment înregistrată ajung la 30.000 de euro, față de una în direct, care pot fi duble, de 60.000 de euro”, a spus un profesionist în domeniu, conform click.ro.

Citeşte şi: Şeful vânătorilor şi pescarilor s-a sinucis în sediul instituției

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.