Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă din Senat, către Mihai Tudose: șase întrebări cheie pentru șeful Guvernului

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose primește o scrisoare deschisă din partea senatorului PMP, Vasile-Cristian Lungu, care îi adresează șase întrebări despre situația din Sănătate și despre lipsa vaccinurilor.

Citește și: Rareș Bogdan, iesire EXPLOZIVĂ: Trădătorilor! Slugilor! Vreti sa tac? Voi lupta si mai crunt!

”Domnule Prim-ministru,

la indemnul alegatorilor din circumscripția pe care o reprezint și care m-au contactat la cabinetul parlamentar, am decis să vă supun atenției în mod public următoarele șase întrebări, întrebări care au venit ca urmare a câtorva dintre declarațiile dumneavoastră din ultima perioadă referitoare la decăderea din drepturile părintești a părinților care refuză vaccinarea în orice condiții deoarece aceștia ar fi criminali. Așadar, în calitatea mea de senator vă supun atenției cele șase întrebări:

1. Sunteți conștient că autoritățile, în cazul deceselor asociate cu epidemia de rujeolă din 2017, nu au pomenit nimic de „condiții medicale pre-existente” ale copiilor decedați? Cu alte cuvinte, din cei 34 de copii decedați, în nici măcar un caz rujeola nu a fost singura și principala cauză a decesului. Mai mult de atât în doar 8, din cele 34 de cazuri de rujeolă, pe certificatul de deces al acelor copii rujeola apare ca și una din cauze ș nicidecum singura și principala.

2. Sunteți informat că autoritățile, prin vocea prezentatoarelor de știri de la TV, ne spun, de fiecare dată când mai apare câte un deces din cauza rujeolei: „copilul era nevaccinat”? Dar, nu adaugă niciodată „era nevaccinat, pentru că afecțiunile grave de care suferea nu-l calificau pentru vaccinare”. Și nici „era nevaccinat, pentru că nu avea vârsta necesară”.

3. Vi s-a comunicat că toate vaccinurile conțin aditivi chimici periculoși iar medicii pediatri nu dau cu ușurință lista de ingrediente a unor vaccinuri înainte de a le administra? Însă părinții au nevoie să știe că toate vaccinurile conțin substanțe chimice periculoase, precum aluminiu, mercur și formaldehidace și ele pot duce la leziuni la nivelul creierului. Multe vaccinuri conțin cantități mari de glutamat de monosodiu (GMS), antibiotice și chiar organisme modificate genetic (OMG).

4. Aveți cunoștință de faptul că firmele producătoare de vaccinuri nu pot fi date în judecată și nu pot fi trase la răspundere pentru daune în Romania? Știți că legislația în vigoare le conferă aceasta protecție?


5. Vi s-a adus la cunoștință că tulpinile virusurilor suferă modificări conform zonelor geografice și populațiilor acelora? Dacă da, cum poate fi eficient un vaccin pentru români făcut din tulpini din alte zone ale lumii? Asta pt că dintre toate vaccinurile pe care le doriți obligatorii pentru români nici măcar unul nu este produs la Institutul Cantacuzino pe fenotipul românesc.

6. Sunteți conștient că întotdeauna copiii nevaccinați sunt mult mai sănătoși? Studii internaționale care au comparat sănătatea copiilor nevaccinați cu cea a copililor vaccinați au arătat în mod repetat că aceștia din urmă sunt mai predispuși la alergii, autism, deficiențe de comportament, disfuncții autoimune și afecțiuni respiratorii. Personal, v-am prezentat un asemenea studiu pe care l-ați ignorant (Pilot Comparative Study on the Health of Vaccinated and Unvaccinated 6-12 Year Old US Children)”, scrie senatorul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.