Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă şi apel disperat la adresa lui Tăriceanu: Ce i se reproşează şefului Senatului

Inquam Photos / Adriana Neagoe
dragnea tariceanu

Scrisoare deschisă adresată celui de-al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu. Şeful Senatului este atenţionat de ceea ce se întâmplă la Complexul Energetic Hunedoara. Adrian Jurcă, preşedintele Sindicatului „Noroc Bun” aduce acuzaţii extrem de dure şi îi transmite lui Tăriceanu să ia măsuri cât mai repede, conform mesagerulhunedorean.ro.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

"Domnule Călin Popescu Tăriceanu, apelez în acest mod la dumneavoastră, având în vedere că sunteţi copreşedinte ALDE. Votul nostru de anul trecut în urma căruia formaţiunea dumneavoastră politică, împreună cu PSD, a ajuns la guvernare, a însemnat speranţa că în cadrul Complexului Energetic Hunedoara, lucrurile se vor reaşeza pe un făgaş normal, care să evite falimentul societăţii.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

După doar două luni de la alegeri descoperim cu surprindere că reprezentantul ALDE Hunedoara susţine în continuare la conducerea CEH aceeaşi grupare numită printr-o posibilă dare de mită (există un dosar penal la DNA în acest sens) şi care se află în conflict penal de interese. Grupare din care face parte şi candidatul PMP la Senatul României. Este uimitor cum domnul Mircea Moloţ, care, trebuie spus, a stat ascuns în campania electorală, acum apelează la asemenea manevre doar în interes personal. Apelăm la dumneavoastră ca prin calitatea pe care o aveţi, să puneţi lucrurile la punct, astfel încât locurile de muncă ale celor 5.000 de angajaţi ai CEH, dar şi siguranţa Sistemului Energetic Naţional să fie prioritare în faţa intereselor personale ale domnului Mircea Moloţ. ", sunt acuzaţiile lui Adrian Jurcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.