Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță un nou CUTREMUR la DNA: Dosarul care are efect în Europa / FOTO

DNA

Se anunță un nou cutremur la DNA. Dosarul care are efect în Europa. Cutremur în fotbalul românesc. Şefii FRF şi LPF, pe mâna DNA-ului. Au fost pârâţi pentru uz de fals. Cotidianul craiovean Ediție Specială susține , printr-un facsimil care ar face parte din motivarea deciziei TAS, că avocații FRF și LPF ar fi spus atunci în fața instanței de la Lausanne că noul statut al Federației votat în 2014 este în vigoare, fapt contrazis chiar de oficialii FRF. Ediţie de Oltenia, ziarul lui Adrian Mititelu susține că șefii FRF și LPF ar fi cîștigat un proces la TAS pe baza unui fals!

Citeşte şi: Cum ar putea scăpa Mircea Băsescu de închisoare: 'Ar putea fi achitat'

Este vorba despre cazul intentat de CSM Rm. Vâlcea împotriva FRF-LPF cu privire la promovarea CSU în Liga I la sfîrşitul sezonului 2013-2014. Liga și Federația au avut cîștig de cauză în iunie 2015. Cotidianul craiovean Ediție Specială susține , printr-un facsimil care ar face parte din motivarea deciziei TAS, că avocații FRF și LPF ar fi spus atunci în fața instanței de la Lausanne că noul statut al Federației votat în 2014 este în vigoare și că promovarea lui CS U s-a făcut în baza acestuia:

Citeşte şi: Gabriel Oprea şochează: Ies la suprafaţă amănunte incredibile despre averea politicianului / FOTO

În urmă cu 3 săptămîni, atît juristul FRF, Adrian Stîngaciu, cît și Răzvan Burleanu au precizat public că Federația funcționează și azi în baza vechiului statut, din 2011! Cel nou nu a fost validat deocamdată în instanță și nu poate fi aplicat. Sursa citată mai precizează că a trimis la DNA documentul publicat azi și cere demisia șefilor fotbalului românesc: "Burleanu și Iorgulescu se fac vinovați de fals intelectual şi abuz în serviciu sub formă continuată. Înainte de a fi chemaţi de procurori, cei implicaţi ar trebui să aibă un gram de demnitate şi să-şi dea demisia pentru că nu au nici o şansă să scape după aceste fără de legi", susţin cei de la RTV.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.