Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă un scandal imens şi dezvăluiri incendiare: Un senator PNL ameninţă BNR - Ion Ţiriac şi Simona Halep vor fi alături de el

http://sptfm.ro
halep tiriac

Se anunţă un scandal imens în lumea politică şi a sportului. Un cunoscut senator PNL ameninţă cu dezvăluiri fără precedent. Daniel Zamfir de la PNL îi ameninţă pe cei de la Banca Naţională a României (BNR). Într-un mesaj furibun pe facebook, senatorul spune că luni va face public totul.

Citeşte şi: Toţi românii visau la acest lucru: Când intră România în Schengen

Nu va fi singur. Nume mari din tenis ca Ion Ţiriac, Simona Halep sau Ilie Năstase vor fi alături de el. Zamfir ar putea vorbi despre anunţul Băncii care a decis să renunţe la Arenele BNR din Dr. Staicovici. "I-AM PRINS! CUM VREA BNR SA ACOPERE ILEGALITATILE DIN TRECUT PRINTR-UN PROIECT DE LEGE DEPUS SAPTAMANA TRECUTA LA PARLAMENT!

Citeşte şi: DOLIU în lumea fotbalului: Un jucător a încetat din viaţă în timpul unui meci din Spania

Luni, la ora 11, la sala Comisiei economice a Senatului, într-o conferință de presă extraordinară, alături de Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep, Bogdan Stelea, Florin Segarceanu,Camelia Potec, Cosmin Hodor, Adrian Marcu, Alina Tecsor, voi prezenta documente incredibile care probează ilegalitățile conducerii BNR și bineînțeles vom avea o inițiativa comuna pe care o vom anunța mâine! Va spun de pe acum, e incredibil la cate lucruri s-au pretat...", a tunat Zamfir pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.