Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia lui Butnariu din funcția de director al Administrației Spitalelor București

www.9am.ro
Ciprian Ciucu

Consilierii PNL din cadrul Consiliului General al Municipiului București cer demisia lui Emanuel Gabriel Butnariu din funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), acesta probându-și deja, cu prisosință, incompetența în scurta perioadă de când conduce administrația spitalelor bucureștene.

Ca urmare a modului în care a fundamentat alocarea de 130 milioane de lei, într-o manieră cu totul neprofesionistă, acesta a prezentat Consiliului General un proiect de hotărâre cu prețuri mult umflate și fără a avea bază reală. Mai mult, lunga „listă de cumpărături” prezentată în Consiliu de către domnul Butnariu, nu a fost realizată pe baza unei analize clare de nevoi care să prioritizeze alocările pentru spitale pe baza unor criterii de eficiență.

CUTREMUR în România: Seismul a fost resimțit PUTERNIC/ UPDATE

Consiliul General a adoptat cu voturile consilierilor PSD, ALDE și parțial PMP hotărârea privind alocarea celor 130 milioane de lei, acesta provocând deja efecte juridice. “Greșeala materială” invocată de ASSMB și de domna primar general- dacă nu ascunde intenția de fraudă- cel puțin a pus Consiliul General într-o situație jenantă, oprind finanțarea unor alte obiective de investiții pe motive ridicole, așa-zise greșeli materiale.

Ultima LOVITURĂ dată de PRU: Ce persoană publică li s-a alăturat

Partidul Național Liberal face apel la doamna primar general să oprească pandelizarea Bucureștiului, iar următoarele numiri ce vor fi făcute să aibă la bază strict criterii de competență, și nu de afinitate cu primarul de la Volntari, așa cum a fost cazul numirii domnului Butnariu, fostul consilier și apropiat al lui Florentin Pandele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.