Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE - Se cere demisia președintelui CCR, Augustin Zegrean

Augustin-Zegrean

Președintele CCR, Augustin Zegrean, are de tras ponoasele, după ce judecătorul Toni Greblă a fost săltat de DNA. Membru al PMP și fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, Radu Cristescu, susține că Augustin Zegrean ar avea legături cu mafia retrocedărilor și îi cere demisia acestuia.

”Da, ar trebui să demisioneze domnul Zegrean din CCR. Vă spun cu toată responsabilitatea. Cancerul e generalizat, infecția a ajuns la os. Numai bisturiul mai poate face bine. Eu când am văzut știrea cu Toni Greblă,  am văzut știrea cu un judecator de la CCR.

Este foarte bine că DNA și instituțiile au ajuns la acest nivel. Întotdeauna ne-am uitat la judecătorii aceștia ca la moaște. Că ei sunt mai presus de lege.

Vă spunam mai devreme despre prezumția de nevinovăție. Prezumția de nevinovăție funcționează în cazul lui Toni Greblă, ca judecător CCR. Funcționează? Nu funcționează. El trebuie să-și dea demisia acum!

Ajungând la nivelul ăsta, îmi permit să zic un lucru. În unele culoare de putere și politică se știe.

Foarte multă lume și-a pus întrebarea de ce, după toate dezvăluirile din cazul ANRP, deputatul Ioan Oltean nu pățește nimic. Și nimeni nu-l întreabă nimic. Protectorul domnului Oltean este președintele Curții Cunstituționale, Augustin Zegrean. De aceea nu se atinge nimeni de Ioan Oltean.

De aceea îi cer public lui Augustin Zegrean să-și dea demisia din fruntea CCR”, a afirmat fostul președinte al Agenției Domeniilor Statului, Radu Cristescu, la B1 TV.

Numele lui Ioan Oltean a apărut în cazul retrocedărilor ilegale, în care este implictă șefa DIICOT, Alina Bica, după ce șefa ANRP, Crinuța Dumitrean, a fost acuzată de implicare activă în afacerile necurate desfăşurate la ANRP. Crinuța Dumitrean a fost sprijintă politic de Ioan Oltean pentru a ajunge în fruntea ANRP.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.