Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere revenirea lui Crin Antonescu la conducerea PNL

crin antonescu

PNL are astazi ”prea multi sefi, dar nici un lider real”, iar in partid domneste ”incertitudinea si haosul”, e de părere Stelian Tanase, care susține că cea mai bună mișcare în actualul context ar fi readucerea lui Crin Antonescu în fruntea PNL.

Vezi și: Răspunsul lui Dacian Cioloş la cererea PNL: "Îmi cunosc limitele"

”Înca de la plecarea lui Crin Antonescu, o stare de incertitudine s-a instalat printre liberali. A venit ca lider Iohannis, a stat putin si a ajuns la Cotroceni. PNL a ramas fara conducere si asa este si azi. Nu a fost capabil sa ii gaseasca inlocuitor lui Crin Antonescu. Se mai gandeste cineva la el!? De pilda, ar putea fi ales lider la congres!? Sau propus premier la anul. Sau membru simplu in BPN”, sustine Stelian Tanase.

Vezi și: Se pregătește un partid prezidențial? / SURSE

Acesta mai spune ca liberalii sunt acum ”impartiti pe gasti, intre PNL si PDL, intre linia Blaga si linia Gorghiu”, fapt care nu numai ca-i face vulnerabili la alegerile din 2016, dar a si dus la excluderea lor de la negocierile legate de formarea noului guvern.

”Iohannis s-a debarasat de liberali daca tot avea deja sprijinul lor. Pentru el si Ciolos negocierea cu PSD a fost singura incercare”, spune Tanase.

Acesta fiind tabloul la zi al PNL, ”dosarul Crin Antonescu nu este inchis pentru liberali”, ci dimpotriva, ”el ramane o optiune” – apreciaza Tanase.

In context, acesta ii mai avertizeaza pe liberali ca la Cotroceni se coace deja o alta varianta: ”Exista si un scenariu B – Dacian Ciolos sa devina, la cererea lui Klaus Iohannis, liderul PNL. Inainte sau dupa alegeri”.

Vezi și: Cioloş lămureşte controversele legate de religia sa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.