Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se dau cărțile pe față în PNL: de ce nu a candidat Crin Antonescu

antonescu

Subiectul mazilirii lui Crin Antonescu de la conducerea PNL și apoi intrarea acestuia într-un con de umbră, încă naște pasiuni pe scena politică. Europarlamentarul PNL, Eduard Hellvig, unul dintre apropiații fostului lider PNL, susține că acesta nu mai avea nicio șansă la prezidențiale, după scorul prost obținut la alegerile europarlamentare.

”După alegerile europarlamentare, nu, nu mai avea șanse! Dar cred că ar fi câștigat alegerile, dacă nu ar fi luat câteva decizii , cum a fost pragul de 20% pe care și l-a impus ca țintă personală la europarlamentare, deși era o bătălie a partidului în primul rând. Le-a dat, în felul acesta, o armă adversarilor, care au făcut toate încercările posibile pentru ca PNL să nu atingă scorul vizat”, a declarat Hellvig, într-un interviu pentru EvZ.

Eduard Hellvig a explicat că momentul decisiv al decăderii lui Crin Antonescu a fost impunerea acelui targhet de 20% pentru PNL, la europarlamentare.

”Da, iar din acel moment, nici el n-a mai avut de ales și nici partidul. Crin Antonescu s-a retras pentru că e un om de onoare. Iar PNL s-a regrupat în jurul lui Klaus Iohannis într-un moment în care aproape nimeni nu mai îndrăznea să creadă că mașinăria pesedistă poate fi învinsă. Vă amintesc că se punea atunci problema supraviețuirii PNL, a opoziției în general, în fața tăvălugului PSD”, a mai spus Hellvig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.