Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încheie telenovela Mbappe: Echipă stelară făcută de șeicii de la Paris Saint-Germain

Kylian Mbappe

"Telenovela Mbappe" se apropie de sfârşit. Nu doar pentru că perioada de transferuri se va încheia în curând, ci şi pentru că Paris St. Germain şi AS Monaco ar fi ajuns la un acord în privinţa noii senzaţii a fotbalului european.

Potrivit El Mundo Deportivo, cele două cluburi s-au înţeles deja, iar Kylian Mbappe va fi prezentat oficial săptămâna viitoare la vicecampioana Franţei, care dă astfel a doua mare lovitură a verii, după Neymar.

Sursa citată susţine că Monaco va primi 180 de milioane de euro (sumă care poate ajunge la 200 de milioane în urma bonusurilor), iar atacantul de 18 ani va avea un salariu anual de 18 milioane de euro. Contractul pe care îl va semna va fi valabil până în 2022.

Citește și: Paris St. Germain, aproape de EXCLUDERE din Champions League: Complot din partea granzilor Europei

Dacă mutarea se va realiza, iar cifrele vor fi confirmate, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, brazilianul Neymar, pe care PSG l-a adus de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.

Între timp, tânărul fotbalist al celor de la AC Monaco nu a fost nici măcar în lot la meciul pe care echipa sa l-a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Metz, în etapa a treia din Ligue 1. Asta după ce, în runda trecută, a fost rezervă neutilizată în succesul de la Dijon (1-4).

"Mbappe nu a fost pedepsit, nu am avut niciodată intenția asta. Mai degrabă, noi vrem să-l protejăm. Este un băiat de doar 18 ani și vrem să-l ținem departe de toată furtuna din jurul lui. Eu folosesc doar jucătorii care sunt la 100% din capacitate, iar Mbappe nu este în această situație. E normal să se întâmple asta. Când iau o decizie, mă gândesc mereu la binele jucătorului", şi-a explicat decizia antrenorul campioanei Franţei, Leonardo Jardim, înaintea partidei cu Metz, potrivit Digisport.ro.

Cu toate acestea, este tot mai clar pe zi ce trece că şansele ca Mbappe să continue în Principat sunt mici, iar PSG pare cea mai probabilă destinaţie.

Pentru că parizienii riscă să iasă în afara parametrilor fair-play-ului financiar, oficialii de pe Parc des Princes lucrează şi la capitolul plecări. Blaise Matuidi a semnat deja cu Juventus, iar Julian Draxler, venit în iarnă, ar fi fost deja informat de Unai Emery că nu mai intră în planurile sale. Următorul pe listă ar putea fi Angel Di Maria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.