Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se lansează partidul lui Marian Munteanu: vor fi SURPRIZE! Nume grele vin alături de noi

marian munteanu

Fostul lider al studenților din anii 90, din Piața Universității, Marian Munteanu, revine puternic pe scena politică și lansează oficial partidul Alianța Noastră. Evenimentul va avea loc miercuri, 10 august, de la ora 17.00.

Vezi și: DEZVĂLUIRI din interiorul SRI: 'Florian Coldea e în concediu forțat, nu se mai întoarce'

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Marian Munteanu ne-a explicat că aceasta nu este chiar o lansare în sensul clasic, ci mai degrabă anunțul că formațiunea politică Alianța Noastră funcționează legal, cu toate procedurile juridice îndeplinite.

”Noi avem, la momentul în care vorbim, organizații în 30 de județe din țară și foarte mulți oameni au venit alături de noi. Vă garantez că până la finalul lunii septembrie vom avea organizații în toate județele din țară și ne pregătim serios de alegeri”, ne-a explicat Marian Munteanu.

Munteanu preferă să păstreze suspansul în privința liderilor care s-au alăturat formațiunii Alianța Noastră. ”Veți vedea mâine oamenii care au venit alături de noi. Sunt nume grele, veți avea surprize frumoase. Sunt oameni de valoare, care înseamnă ceva pentru domeniul în care activează. Noi acum declanșăm partea de operațiune politică pentru că anumiți oameni, care ne împărtășesc valorile, dar care nu doresc să fie militanți politici vor rămâne în zona civilă (...) Noi avem ușile deschise pentru orice om patriot din această țară. Oricine are ușile deschise în Alianța Noastră și, atâta timp cât este patriot și nu este compromis politic”, a mai explicat Munteanu.

Vezi și: Stelian Tănase face dezvăluiri din războiul Klaus Iohannis vs Călin Popescu Tăriceanu

Cât despre obiectivul politic al partidului la parlamentare, Munteanu ne-a explicat: ”Hai să spunem că ne dorim să fim un partid important atât în ecuația parlamentară, cât și pentru ecuația guvernamentală. Noi ne dorim un scor de 8-10-12% și după cum îi cunosc pe oamenii din această țară, mulți vor veni alături de noi”, a mai spus Marian Munteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.