Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește DEMITEREA lui Tudorel Toader de către anumiți lideri ai PSD: 'Frizează ridicolul'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Se pare că s-a terminat 'luna de miere' dintre ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi cei din PSD. Acesta este atacat dur din interiorul social-democraţilor de către doi dintre cei mai vocali oameni ai formaţiunii de guvernământ. Codrin Ştefănescu, omul cu cele mai multe apariţii TV din cadrul PSD l-a atacat frontal pe Toader în direct la România TV.

Citeşte şi: Statul îndelungat pe scaun, PERICOL pentru sănătate: Avertisment fără precedent al specialiştilor

"Pentru mine a rămas un semn de întrebare cine îl susţine pe Tudorel Toader ca ministru. Noi suntem aici, nu mă duc în vacanţă. Să vedem pe 23 august ce facem cu legile atât de importante ale justiţiei", a tunat Codrin Ştefănescu la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Soarta pensionarului de lux Cornel Ciocoiu, PECETLUITĂ: Ce i-a transmis Carmen Dan

Titularul de la Justiţie nu e menajat deloc nici când vine vorba de parlamentari. Liviu Pleşoianu l-a desfiinţat pur şi simplu pe acesta într-o postare extrem de dură pe facebook. "Ministrul Justiției nu ratează niciun moment pentru a ne aminti că domnia sa NU POATE. NU POATE face NIMIC în ce o privește pe KOVESI pentru că așteaptă rezultatele de la Inspecția Judiciară. Recoltează Inspecția Judiciară niște analize și, până vin rezultatele, specialistul Toader NU POATE pune niciun diagnostic... Într-atât de speriat e domnul Toader de perspectiva ASUMĂRII unei decizii, încât e în stare să amâne la infinit. Ba chiar ajunge sa frizeze ridicolul, punând Inspecția Judiciară între sine și înfricoșătoarea doamnă KOVESI chiar și atunci când tema n-are absolut nicio legătură cu respectiva Inspecție Judiciară. Iată, de pildă, răspunsul pe care i l-a dat Comisiei de Anchetă. Până și acolo, nu încheie înainte de a ne aminti cum așteaptă domnia sa rezultatele de la... Inspecția Judiciară. De parcă ar avea vreo legătură cu subiectul...

Citeşte şi: Anunţ incredibil al ministrului de Interne: Decizie RADICALĂ a consilierilor lui Carmen Dan

...În realitate, e ca și în cazul oricărui alt ministru. Dacă nu-ți poți depăși condiția de... curajos care se baricadează la raionul de scutece, atunci poate că ar fi mai bine să-i scutești pe alții de propriile tale temeri și ezitări. Românii merită și au nevoie de mai bine de atât!

Citeşte şi: Victor Ciutacu revine cu noi DEZVĂLUIRI despre Kovesi și SRI: Ce a semnat șefa DNA

P.S. Mâine îi voi scrie din nou ministrului Justiției, precum și celor care l-au făcut ministru și care îl susțin. Deși l-am sesizat direct, domnul Tudorel Toader nu mi-a răspuns direct. A delegat pe altcineva din minister să răspundă pe marginea sesizării mele. Voi publica mâine răspunsul lor integral și voi avea și o reacție", a avertizat Pleşoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.