Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește o coaliție Traian Băsescu - Liviu Dragnea? Răspunsul fostului președinte

paginadepolitica.ro
dragnea basescu

Ieşirea la rampă a lui Bogdan Diaconu şi a celor de la PRU i-au făcut pe Traian Băsescu şi Liviu Dragnea să aibă acelaşi discurs. Cei doi şefi de partid s-au coalizat împotriva Partidului România Unitp şi s-a crezut că pactizarea celor doi va merge şi mai departe. Băsescu a negat însă totul şi a continuat vechiul său război cu cei de la PSD.

Vezi şi: Traian Băsescu: 'Era să mor de bronhopneumonie'

"Nu am nicio coaliţie cu Dragnea împotriva lui Ponta. Nu pot fi în coaliţie cu Dragnea din niciun punct de vedere. Nu pot să cred într-un partid ca PRU care ia steagul UE de pe scenă şi îl aruncă. Noi avem nevoie de mai multă Europă, e prea puţină la noi în ţară.", a spus Băsescu la RTV.

CIteşte şi: UDMR a publicat anunțuri în presă că e în căutare de candidați la parlamentare

Actualul preşedinte al PMP i-a atacat dur atât pe Liviu Dragnea, cât şi pe Bogdan Diaconu, care s-au contrat în ultimele zile. Nici Ponta nu a scăpat de vorbele grele ale lui Băsescu. "Sunt copilării cu Rusia. Nici Liviu Dragnea, nici Bogdan Diaconu nu ştiu ce vorbesc. Atacuri ieftine fără suport. Atât îi duce capul. Atâta minte au, atâta fac. Una e să fii omul Moscovei şi alta e să te întâlneşti cu vreun om de afaceri. În timp ce partidul susţinut de Ponta vrea să fim aici izolaţi să nu ne mai sugrume Europa şi NATO, eu am avut altă viziune. Opţiunea mea a fost pro-americani şi nu pro-chineză ca Ponta.

Citeşte şi: Veste mare pentru românii care merg cu taxiul: Schimbări majore în Bucureşti

Românii sunt proamericani, dar nu sunt anti ruşi. Nu ştiu ce câştigă la această dispută. Nu au absolut niciun alt argument sau program. Şi acum susţin că PSD e urmaşul Partidului Comunist.", a mai spus Băsescu.

Citește și: Asta e țara în care se vând sute de mii de bâte de baseball, dar nimeni nu practică sportul: La ce sunt folosite

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.