Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se RĂSTOARNĂ situația? S-au pariat SUME URIAȘE pe Nicușor Dan: Topul e cu Robert Turcescu

Alegerile locale au intrat și în oferta caselor de pariuri. Nu doar în București, ci și anumite orașe din țară au avut posibilitatea de a-și alege favoriții înainte de a pune votul în urnă. Cluj-Napoca și Craiova, Pitești și Râmnicu Vâlcea, Oradea și Târgu-Jiu au intrat pe listele pariorilor careu au simțit o ocazie de a face mulți bani.

La București, Nicușor Dan îi poate îmbogăți pe cei care au mizat pe...înfrângerea lui! Astfel, la casa de pariuri Winner, s-au mizat 20.000 de euro că șeful USB nu o să ajungă primar. Deși cota lui a scăzut, până cu o zi înainte de suspendarea pariurilor la 1.10 de la 1.50, pe înfrângerea lui Nicușor Dan s-a mizat cel mai mult.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

În topul pariorilor e Robert Turcescu. Dar, pe el s-a mizat că va câștiga. O cotă de 10 i-au stabilit bookmakerii, iar suma pariată a ajuns la 30.000 de lei. Așadar, cine a pariat, în cazul în care omul lui Traian Băsescu ajunge primar, ia de 10 ori suma pariată.

Pe Gabriela Firea s-a pariat că va câștiga mandatul de primar, iar suma a ajuns la 25.000 de lei la cota 1.15. Au fost și pariuri împotriva ei, la o cotă de 4.75, aproximativ 10.000 de lei.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

Pe Cătălin Predoiu s-a pariat foarte puțin, iar dintre outsideri a fost preferat Cătălin Berenghi, care a strâns cele mai multe bilete. Și numele lui Bogdan Diaconu a apărut pe bilete multe, dar sumele pariate au fost mici, mai ales că avea o cotă de 100.

În țară, nebunie a fost la Râmnicu - Vâlcea, unde Mircia Gutău a luat, în cele din urmă, cele mai multe bilete. La Craiova s-a jucat pe o singură carte: cea a victoriei PSD cu Lia Olguța Vasilescu. La Cluj-Napoca s-au pus bani doar pe Emil Boc, la Oradea doar pe Emil Bolojan, la Pitești a fost ales numai Tudor Pendiuc, iar la Târgu-Jiu numai Florin Cârciumaru a scos bani din buzunarul pariorilor.

Citește și: SCANDAL în învățământ: O profesoară de engleză a rămas gravidă cu elevul său de doar 13 ani / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.