Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se shimbă iar modalitățile de încheiere a RCA-ului. VEZI ce se pregătește

rca

Noi modificări în cazul asigurărilor obligatorii. Deocamdată avem un proiect pus în dezbatere publică cu privire la principalele modificări.

Asigurarea RCA ar putea fi încheiată pe o perioadă de la o lună la 12 luni, nivelul primelor stabilite de către asigurători ar putea fi plafonate, în condițiile introducerii unui sistem național general de control al prețurilor, contractul RCA va putea fi suspendat la cererea asiguratului  pe perioada suspendării dreptului de circulație al vehiculului și  asigurarea ar putea avea o limită minimă de despăgubire de 5 milioane euro pentru vătămări corporale și decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial produse în unul și același accident, indiferent de numărul persoanelor păgubite, conform unui proiect Ordonanță de urgență privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Potrivit proiectul de Ordonanță, șoferii vor avea posibilitatea de a încheia polițe o perioadă de la o lună la 12 luni, multiplu de o lună, în funcție de opțiunea asiguratului.

De asemenea, este permisă suspendarea::::

TOATE DATELIILE DESPRE NOILE CONDIȚII PRIVIND RCA-UL AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.