Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se taie în carne vie în PNL: Vosganian, invitat afară din partid

sigla noua pnl

În PNL s-a dat semnalul curateniei totale. "Le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică", spune co-presedintele PNL din municipiul Iasi.

Acesta a publicat un comunicat catre partid in care ii cere senatorului Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si deputatului Grigore Craciunescu sa faca "un pas inapoi din viata publica" si anunta ca s-au declansat demersurile de excludere din partid a senatorului Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, condamnat definitiv.

Organizația municipală PNL Iași se disociază "definitiv și irevocabil" de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, aflat in inchisoare.

"(...) noi, filiala municipală a PNL Iași mulțumim din inimă tuturor celor care au votat Klaus Iohannis și ne reafirmăm hotărârea de a face o cu totul altfel de politică, așa cum a spus și noul președinte ales al României, începând demersurile oficiale de excludere din partid a numitului Tudor Chiuariu, condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție.

De asemenea, fără a ignora prezumția de nevinovăție, le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică, lucru valabil și pentru senatorul Varujan Vosganian, cercetat penal pentru fapte de corupție. Un gest similar așteptăm și din partea deputatului Grigore Crăciunescu, aflat în atenția Agenției Naționale pentru Integritate.

În contextul în care numitul Relu Fenechiu nu e un deținut politic – așa cum a încercat în repetate rânduri să insinueze – ci unul de drept comun, fiind condamnat de instanța supremă la închisoare cu executare pentru fapte de corupție, Organizația municipală a Partidului Național Liberal Iași se disociază definitiv și irevocabil de fostul deputat.

Combaterea corupției reprezintă una dintre prioritățile de bază ale programului politic al PNL și al președintelui Klaus Werner Iohannis iar pe acest subiect nu vom face concesii nimănui, indiferent de poziția ocupată în partid. Contăm în acest demers pe sprijinul necondiționat al organizației județene a PNL Iași, reprezentată la vârf de co-președinții Cristian Adomniței și Dumitru Oprea", spune liderul filialei municipale PNL Iasi, Dragomir Sava Tomașeschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.