Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se știu numele primilor primari: Acestea sunt orașele în care primarii sunt siguri de mandat

primar

Alegerile locale au loc abia duminică, dar sunt foarte multe localități în care anumiți politicieni, fie că sunt în funcție, fie că nu sunt, au deja mandatul asigurat. Unii dintre ei au scoruri foarte bune în sondaje, alții au contracandidații foarte slabi, iar alții, pur și simplu, nu au adversari, candidând singuri.

Noi vom vorbi despre cazurile din anumite orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Oradea, Pitești, Caracal și Târgu-Jiu.

La București, lucrurile sunt mai clare ca niciodată: Gabriela Firea are mandatul asigurat. Senatoarea va renunța la locul lui Parlament pentru cel de la primăria cu cel mai mare buget din România. Spune că Firea are locul ca și câștigat nu doar datorită sondajelor, ci și cotei de la pariuri. Cu o cotă de doar 1.15, Firea își spulberă adversarii.

content-image

La Cluj-Napoca, Emil Boc e și el sigur de un mandat. Are cea mai mare șansă de a câștiga, cota sa fiind infimă la pariuri, 1.02.

content-image

Un alt candidat sigur de un nou mandat e Florin Cârciumaru, primarul PSD al municipiului Târgu-Jiu. Și el are o cotă mică, 1.15, de a fi reales.

content-image

La Caracal, liderul PSD Liviu Radu e și el creditat cu aproape aceeași șansă ca și Emil Boc de a câștiga mandatul. Cota sa la pariuri e de doar 1.05.

content-image

La Oradea, liberalul Ilie Bolojan nu are cum să rateze un nou mandat, dacă ne luăm după cotele de la pariuri. Astfel, el are o cotă de doar 1.15 pentru a ieși iar primar.

content-image

Revenim în Oltenia, mai precis la Craiova, unde Lia Olguța Vasilescu își spulberă adversarii. Șefa PSD, acum primar cu probleme la DNA, are o cotă de 1.10 pentru al doilea său mandat.

Cotele de la pariuri sunt date de casa de pariuri Winner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.