Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se votează DEGEABA: 'Trump' a câștigat cursa cu 'Clinton'

twitter.com
trump clinton

'Trump' s-a impus în faţa lui 'Clinton' într-o cursă de rechini organizată la sfârşitul săptămânii trecute de Nova Southeastern University (NSU), din Fort Lauderdale (Florida), cu scopul declarat de a prezice câştigătorul alegerilor prezidenţiale din SUA din 8 noiembrie, informează EFE.

Dacă se porneşte de la premisa că rezultatul întrecerii dintre rechinii din specia mako (Isurus oxyrinchus, cel mai rapid rechin din lume - n.r.) va reflecta rezultatul scrutinului din 8 noiembrie din SUA, atunci se poate spune cu certitudine că cel care va deveni noul preşedinte al SUA este candidatul republican Donald Trump.

Citește și: Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

Regulile acestei întreceri inedite organizată de NSU stabileau că rechinul învingător va fi cel care va înota cele mai multe mile. ''Trump' a înotat 652,44 mile (1.048 kilometri) şi 'Clinton' - 510,07 (821 kilometri)', conform datelor înregistrate de dispozitivele ataşate celor doi rechini, al căror traseu a fost urmărit prin satelit.

Rechinii 'Trump' şi 'Clinton' s-au ales cu aceste nume în urma unei trageri la sorţi. Ei înoată în prezent în apele Oceanului Atlantic, în apropiere de statele Connecticut şi New York. Ambii rechini fac parte dintr-un proiect de investigaţie realizat de Colegiul Halmos pentru Ştiinţe Naturale şi Oceanografie din cadrul NSU pe tema migraţiei acestor peşti şi a mediului marin în general.

Citește și: E VIRGINĂ la 30 de ani și și-a pus silicoane: Sora Iuliei de la Abracadabra / FOTO HOT

Nu sunt sută la sută convins că rechinii pot prezice rezultatul cursei prezidenţiale, a declarat cu umor profesorul Mahmood Shivji, citat într-un comunicat de presă. Iniţiativa 'cursei prezidenţiale a rechinilor' a reprezentat 'un mod de a aborda una dintre cele mai polemice alegeri ale generaţiei noastre într-o notă distractivă, profitând de această ocazie pentru a prezenta publicului cercetările pe care le facem', a declarat pentru EFE în weekend Brandon Hensler, director executiv de relaţii publice şi marketing de la NSU.

Caracatiţa Paul, care 'a prezis' că Spania va câştiga Campionatul Mondial de fotbal din 2010, şi faimoasa marmotă Phil, care an de an 'anunţă' cât de lungă va fi iarna în SUA, au inspirat NSU să organizeze prima cursă de rechini, titrează agerpres.ro.

Citește și: Cuplurile care ascultă muzică împreună au o viață sexuală mai bună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.