Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță a EXPLODAT, după ultima 'reușită' a Guvernului tehnocrat

digi24.ro
sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghită are o reacție explozivă, după ce de la Guvern s-a anunțat că a picat sistemul la Fondurile Europene. Ghiță susține că ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a făcut praf acest domeniu și apoi a plecat 10 zile în concediu, în plină perioadă de criză.

Citește și: Dezastru total la Fonduri Europene: a căzut sistemul

Citește și: Ion Cristoiu îl face praf pe Liviu Dragnea: Și-a bătut joc!

Citește și: BOMBĂ Plângere PENALĂ la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu / DOCUMENT

”Tara arde, absorbtia e ZERO iar Ghinea a plecat in concediu. Am avut iesiri publice si pozitii publice pe anumite subiecte in acesti 4 ani pentru ca sunt adeptul comunicarii directe si al constructiei. Am dorit sa fac acelasi lucru cu actuala echipa de tehnocrati.
Cei de la cabinetul Prim Ministrului Ciolos si din jurul sau au fost receptivi si s au consultat pe probleme speciale cu cei care am lucrat in perioada Guvernului Ponta. Altii mai agresivi si mai predispusi la ura precum Ghinea nu au dorit sa aiba nici un dialog. Astazi vedem rezultatele muncii lor: ZERO absorbtie fonduri europene in 2016 din exercitiul UE 2014 - 2020.
Ce este mai rau este ca domeniul unde am si eu cunostinte si informatii, respectiv IT ul, a fost blamat si ignorat de Ministrul Ghinea. Rezultatul? Astazi sistemele informatice realizate si platite de Romania sunt nefolosite, in timp ce o incercare patetica a unor oameni plini de utopii numita MySMIS nu functioneaza. Astazi s a dispus oprirea depunerilor de proiecte europene in MySMIS. Practic, Ghinea a pus cruce absorbtiei de fonduri UE in anul acesta, cu efecte si in 2017. Iar dupa ce a generat tot acest dezastru stiti ce a facut Ghinea? A plecat 10 zile in concediu! Sa nu cumva sa "dea pe branci" tehnocratul de atata munca si sa nu se "speteasca" saracul pe frontul absorbtiei fondurilor UE.
Este a 10 a interventie pe aceasta tema si nu ma voi opri. Am vazut in ultimii 20 de ani prea multi incompetenti si mincinosi care nu fac nimic. E momentul sa nu ne mai lasam mintiti. Romania nu e un ONG fara obiective, de unde doar ne luam salarii si plecam in vacante. Cu astfel de atitudine vom ajunge de rasul Europei si al lumii intregi”, a declarat Ghiță, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.