Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță a zis că Traian Băsescu tace, iar fostul președinte iese la rampă: Ce spune

basescu

Sebastian Ghiță l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că tace în fața ofensivei DNA. Numai că fostul președinte al României are alte preocupări. Unele politice în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, pe premierul Dacian Cioloș și pe miniștri. Băsescu are și o întrebare, ironică, pentru Iohannis. Preşedintele Partidului Mişcarea Populară a criticat miniştrii din Cabinetul Dacian Cioloş, afirmând că România are, în prezent, "un Guvern inutil", "de funcţionari bruxellezi, al căror obiectiv este doar acela de a-şi îmbunătăţi CV-ul".

Citește și: Sebastian Ghiță se 'detonează' în Parlament: Am aflat că DNA îi face dosar soției lui Ponta

"O doamnă ministru ne spune că sunt ţări în care se trăieşte şi cu 1 - 2 dolari pe zi. O doamnă ministru ne spune că respectarea drepturilor fundamentale garantate de Constituţie este un lux. Un domn ministru ne spune că este mai ieftin să importăm decât să continuăm a produce combustibilul pentru centrala nucleară de la Cernavodă, uitând de amănuntul cu independenţa energetică. Un domn ministru ne abureşte cu doctoratele plagiate şi ne informează că în trei zile de dezbatere publică nu a avut timp să afle despre situaţia din 'grădiniţa groazei', aflată în Capitală. O doamna ministru ne spune că nu se poate face noua lege a salarizării, în condiţiile în care pentru demnitari s-au triplat salariile, iar pentru parlamentari şi alte categorii s-au legiferat pensiile speciale. Un domn ministru stă în defensivă, pentru că nimeni nu fixează clar linia de politică externă în interiorul UE şi nici în afara UE, cu atât mai puţin linia clară legată de Republica Moldova", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Citește și: SCANDAL între Simona Halep și antrenorul său: Ce a spus după eliminarea de la Miami / VIDEO

Criticile fostului şef de stat s-au îndreptat şi către premierul Dacian Cioloş. "Un domn prim-ministru ne spune că au fost utilizate cartele telefonice româneşti în organizarea atentatelor teroriste din Europa, după care ne spune că nu este ofiţer acoperit fără să-l fi întrebat nimeni ceva", a arătat Băsescu.

Potrivit acestuia, "ceilalţi miniştri ai Cabinetului fug de rup pământul de presă, în timp ce activitatea şi viziunea despre ministerul pe care îl conduc reprezintă un mare mister pentru români".

Citește și: Alina Petre anunță CUTREMURUL: E la DNA și depune denunț împotriva unor foști miniștri

''Oricât ar încerca 'gulgutierul şef' Vasile Dâncu să acopere prin interviuri şi sondaje inutilitatea acestui Guvern, evidenţa nu mai poate fi ascunsă. Am înţeles toţi că este vorba despre un guvern de funcţionari bruxellezi de categorie inferioară, aflaţi în concediu la Bucureşti, al căror obiectiv este doar acela de a-şi îmbunătăţi CV-ul în care să-şi adauge şi titlul de ministru. Avem un guvern inutil. Ce ne facem cu 'Guvernul Meu', domnule preşedinte?'', conchide Băsescu.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat 4 legi mult așteptate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.