Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță către șefii SRI: Dacă faceți cu mine cum ați făcut cu Traian Băsescu, vă împușc

sebastian ghita ancheteonline.ro

Sebastian Ghiță i-a amenințat pe șefii SRI că îi împușcă dacă îndrăznesc să îi aresteze fratele, așa cum au procedat cu Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu. Dezvăluirile îi aparțin Elenei Udrea, care a spus că însuși Ghiță i-a povestit o astfel de convorbire cu șefii SRI.

Citește și: Anunțul ȘOCANT al Elenei Udrea din urmă cu câteva minute

Elena Udrea a afirmat că deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus sefilor SRI, George Maior si Florian Coldea, ca i-ar impusca pe cei de la DNA daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Citește și: Dorin Cocoș e terminat! Fiul său e după gratii, iar soția i-a dat lovitura de grație

”Dl Ghiţă îmi povestea lucruri din discuţiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, şi că l-a chemat pe fratele său la DNA şi s-a dus la George Maior şi la Florian Coldea şi le-a zis că-i va împuşca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său.”, a spus Udrea.

Citește și: Elena Udrea continuă ofensiva: Sebastian Ghiță s-a dus peste Dorin Cocoș în arest

"Evident era metaforic" si evident ca Sebastian Ghita "va spune ca nu e adevarat", a completat Elena Udrea pentru gandul.info.

Aceasta a povestit ca a avut o relatie "oscilanta" cu Sebastian Ghita, mai apropiata inainte de venirea la putere a PSD dar care s-a schimbat dupa ce Victor Ponta a ajuns premier: "Cateodata comunicam mai mult in Parlament, chiar si in afara, in functie de interesul sau de moment, de a da semnale ca e mai apropiat de zona PDL si a presedintelui, fie de a da semnale ca e mai apropiat de PSD si Victor Ponta".

Citește și: Elena Udrea șochează: Mă aștept să fiu ARESTATĂ

Udrea a sustinut ca Ghita ii povestea "de foarte multe ori" "lucruri din discutiile pe care le avea cu conducerea SRI" si ca stie ca si el are instrumentate dosare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.