Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță detonează BOMBA: Klaus Iohannis e în pragul DEMISIEI din cauza unui dosar

iohannis dna

Sebastian Ghiță detonează bomba în plenul Camerei Deputaților! El spune că președintele Klaus Iohannis e în pragul demisiei din cauza unui dosar penal.

____ REACȚIA LUI IOHANNIS

TOT DISCURSUL LUI SEBASTIAN GHITA AICI

”Votul de astazi nu va reprezenta blocarea justitiei. Parlamentul Romaniei este supus unui presiuni uriase. Scopul este instaurarea fricii prin hartuirii si folosirea arestarii ca instrument modern de tortura. Iata ce scrie ieri Dan Tapalaga, apostolul arestarilor: "Arestarea lui Ghita poate deschide calea unor noi denunturi". Asta vrem sa facem?

Citește și: Sebastian Ghiță se 'detonează' în Parlament: Am aflat că DNA îi face dosar soției lui Ponta

Președintele Klaus Iohannis e în pragul demisiei din cauza unui dosar penal pe care îl are soția sa. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, e amenințat cu dosare penale. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, are două dosare penale. Sefii tuturor partidelor politice din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Sefii institutiile de presa au dosare.

Mi-au fost aduse doua acuzatii de dare de mita. In ambele cazuri nu sunt acuzat de faptul ca i-am mituit cu bani sau imobile, decat prin mentinerea in functie. Nu exista interceptari, documente, declaratii publice. Pe ce se bazeaza procurorii? Pe denunturi si denuntatori. Emit niste pareri. Repet, nicio dovada. In cazul procurorului sef situatia este mai absurda. De fiecare data, acesta a fost numit de Laura Codruța Kovesi si CSM. Crede cineva ca eu pot influenta pe dna Kovesi si plenul CSM?

Joi, dosarul meu a ajuns sigiliat la biroul comisiei juridice. Niciun coleg nu a consultat acel dosar pana sambata. Acel dosar ramane inchis in biroul comisiei. Sorina Matei a reusit sa publice acel documente la dansa pe blog, aceste data nu s-au scurs de la parlament ci de la procurorul care a instrumentat dosarul. Alexe a avut o revelatie dupa ce a fost arestat: si-a denuntat procurorul. Acesta calatoreste in strainatate si pune poze pe Facebook.

Sunt acuzat ca as fi promis procurorului functii in viitor pentru a afla informatii dintr-un dosar facilitand o intalnire cu Ponta. Intalnirea la care nu am participat a avut loc la un an dupa ce dosarul a fost trimis in instanta. M-am intrebat si eu de ce imediat dupa alegerile prezidentiale am devenit tinta: acest lucru se intampla pentru a ma forta sa fiu denuntator. Vor sa il denunt pe Victor Ponta. Nu am nimic de denuntat despre activitatea lui Victor Ponta.

Aminteam despre dosarul sotiei preseidntelui Iohannis. Am vazut-o cu totii pe sotia lui Liviu Dragnea pentru o acuzatie minora. Lumea da vina pe noi pe parlamentari pentru acest spectacol al catuselor.”, a spus Sebastian Ghiță.

Citește și: SCANDAL între Simona Halep și antrenorul său: Ce a spus după eliminarea de la Miami / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.