Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță lansează atac la Radu Tudor și Antena 3

sebastian ghita

Sebastian Ghiță face dezvăluiri incendiare despre Radu Tudor și Antena 3, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO. Ghiță spune că Antena 3 e o televiziune ce susține PNL, iar jurnaliștii de la televiziunea din Trustul Intact ar fi la fel ca Sorina Matei și Dan Tăpălagă, doi jurnaliști pe care deputatul i-a acuzat, de mai multe ori, că ar fi ofițeri acoperiți.

În plus, Ghiță lasă de înțeles că Tudor și unii dintre colegii săi de la Antena 3 ar fi ofițeri acoperiți, nu jurnaliști, ci ”trompete ale minciunii”.

”Radu Tudor de la Antena 3 - PNL TV si porumbitele moderatoare s-au unit, astazi, cu Divizia Sorina Matei - Tapalaga. Toti acesti oameni ajuta, de 10 ani, mafia sa minta si sa ascunda adevaruri. Ataca pe oricine cere o chestiune simpla. Adevarul din partea institutiilor statului. Unii fac pe acoperitii de dreapta, iar altii pe acoperitii de stanga. Fac pe jurnalistii, insa ei sunt doar trompete ale minciunii si ale ascunderii adevarului.

Ce se ascunde in spatele acestui caz HexiPharma pare cu atat mai groaznic cu cat toti acoperitii din presa fac eforturi sa manipuleze si sa minta. Unii dintre noi stim ce se intampla astazi in Romania.”, a spus Sebastian Ghiță pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.