Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță face DEZVĂLUIRI INCENDIARE după alegerea lui Liviu Dragnea

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea este un om de bază în PSD, apreciat pentru organizare şi rezultate, însă regretă că Partidul Social Democrat a ajuns în "situaţia aceasta". Sebastian Ghiţă spune că Ion Iliescu, pe care îl numeşte "nostalgic al Moscovei", nu trebuia să îl propună pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD.

Citește și: Liviu Dragnea dă milităria jos din pod în PSD: Ce ORDINE a dat în partid + Mesaj pentru Oprea

"Îmi pare rău că PSD este astăzi în situaţia aceasta. Sunt convins că Liviu Dragnea a luptat în alegeri pentru Mircea Geoană, Victor Ponta şi la referendum. Cei din PSD l-au apreciat pentru organizare şi rezultate", a spus Sebastian Ghiţă.

Citește și: Motivul pentru care Victor Ponta a plecat fără să voteze: Întâlnire de URGENȚĂ

Acesta este foarte acid cu Ion Iliescu, pe care îl critică pentru faptul că l-a propus pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD. "Ce nu-mi place este că Ion Iliescu a făcut propunerea cu Liviu Dragnea. Putea să se abţină. Iliescu este un nostalgic al Moscovei şi face rău PSD-ului. Nu trebuia să-l propună pe Dragnea. Aceste structuri emanate din decembrie roşu '89, care conduc România, vor dispărea. Astăzi, toţi oamenii tineri ştiu că simbolurile PNL şi PSD, respectiv Quintus şi Iliescu, au colaborat cu Securitatea. Văd că ei conduc congrese şi ei numesc şefi la partide şi candidaţi în funcţii", a precizat Sebastian Ghiţă.

Citește și: Victor Ponta a EVITAT votul. Urmează jihadul

Deputatul consideră că odată cu victoria lui Liviu Dragnea de miercuri, Victor Ponta a pierdut în faţa lui Ion Iliescu. "Să nu uităm că Antonescu a fost gonit din PNL de Quintus, iar Ponta astăzi a pierdut în faţa lui Ion Iliescu. România are nevoie de partide tinere. Voi face orice efort pentru a susţine tinerii care vor să construiască Progres România", a conchis acesta.

Citește și: SCANDAL imens după ce eleva violată a apărut la PRO TV! Avocata face acuzații grave

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD. El a fost votat, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al partidului, în defavoarea Rovanei Plumb. Liviu Dragnea a primit 65 de voturi, în timp ce Rovana Plumb, doar 18.

Citește și: Decizie drastică luată de eleva violată de cei 7 vasluieni: Părinții sunt în lacrimi

"Colegii mei mi-au acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă bună, o echipă unită, o echipă largă, care să pregătească, într-un termen foarte scurt, un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament și, de asemenea, un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României în continuare", a spus Liviu Dragnea, după ședința PSD.

El a adăugat că Rovana Plumb va face parte în continuare din echipa de conducere a partidului.

Citește și: CUTREMURĂTOR Prima apariție tv a elevei violate: Îmi e foarte FRICĂ / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.